Ennakko: Kalju FC vs HJK

HJK:n harjoituskausi jatkuu perjantai-iltapäivänä Tallinnassa. 

Katso video!

Kalju FC vs HJK 
Pe 11.2.2022 14:30 
EJL Hall, Tallinna 

Liput matsiin » 

Talvinen harjoitusviikko huipentuu tuttuun tapaan treenipeliin, tällä kertaa Tallinnassa. Klubin operatiivisena johtajana ja maalivahtivalmentajana toimiva Ville Wallén on ollut mielissään parantuneen kelin mahdollistamista ulkokenttätreeneistä.

– Treeniviikko on sujunut hyvin, ja on ollut hienoa päästä harjoittelemaan kauniissa kelissä ulkokentälle. Saharan kenttä on hyvä treenaamiseen, ja ulko-olosuhteet ovat aina joukkueen kannalta paremmat, vaikka huominen ottelu pelataankin sisähallissa. Kokonaisuudessaan meillä on takana ehjä treeniviikko, toteaa Wallén.

HJK lähtee Viroon alustavasti seuraavalla miehistöllä:

Maalivahdit:
Conor Hazard ja Jakob Tånnander.  

Puolustajat:
Kevin Kouassivi-BenissanMiska YlitolvaValtteri MorenJoona Toivio ja Jukka Raitala.

Keskikenttäpelaajat:
Matti PeltolaManuel MarticPyry HannolaJair SilvaSanteri Väänänen ja Johannes Yli-Kokko

Hyökkääjät:
David BrowneRiku RiskiCasper TerhoFabian Serrarens, Atom ja Roope Riski.

Tämän kauden uusista tulokkaista Arttu Hoskonen ei ole vielä Klubi-paidassa esiintynyt. Hoskonen kuntouttaa alaraajavammaansa, ja hänen odotetaan olevan täydessä pelikunnossa Veikkausliiga-kauden alkuun mennessä.

Virolaisjoukkueen sarjakausi alkaa maaliskuun alussa, ja Kalju FC onkin pelannut muutaman harjoitusottelun ennen HJK-kamppailua. Viimeksi joukkue oli tulessa keskiviikkona 9.2., kun joukkue hävisi virolaisjoukkue JK Tammekalle.

HJK ja Kalju FC ovat kohdanneet viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana neljä kertaa. Vuonna 2011 Saharan kentällä pelattu ottelu päättyi Klubin 6–1-voittoon, kun maaleista vastasivat muun muassa Jari Litmanen ja nuoret Teemu Pukki sekä Valtteri Moren. Kalju FC on kohdattu myös Klubin pettymykseen päättyneessä kesän 2013 UCL-karsintojen toisen karsintakierroksen otteluparissa. Tuorein kohtaaminen on helmikuulta 2016, kun joukkueet pelasivat maalittoman tasapelin Talin hallissa pelatussa harjoitusottelussa.

Ottelun livestriimin osoitetta emme valitettavasti voi juridisista syistä johtuen julkaista.

HJK kohtaa virolaisen Kalju FC:n huomenna perjantaina 11.2.2022. Harjoitusottelu starttaa Tallinnassa EJL Hallissa kello 14.30. HJK:n kannattajia on lähdössä mukaan tukemaan Klubia paikan päälle. Tapahtumaan osallistuminen vaatii koronatodistuksen tai todistuksen sairastetusta koronasta. Ottelun lipunmyyntiin pääset osoitteessa liput.hjk.fi, joka ohjaa sinut virolaisjoukkueen lipunmyynnin sivulle.