HJK TV on Suomen ensimmäinen Solidsport Premium -kanava

Uudistettu HJK TV löytyy osoitteesta hjktv.fi

Solidsport

Ensimmäinen uudessa HJK TV:ssä näytettävä lähetys pelataan lauantaina 21. tammikuuta, kun FC Haka vierailee Bolt Areenalla harjoitusottelussa klo 14. Ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä ja tallenteena kolmen euron hintaan.

HJK TV on Solidsportin toteuttama White Label -alusta, jossa HJK voi jatkossa näyttää suoria lähetyksiä sekä tallenteita otteluista ja muista tapahtumistaan. Kyseessä on Suomen ensimmäinen yksittäistä joukkuetta varten avattu Solidsport Premium -kanava, jota jatkokehitetään edelleen yhdessä HJK:n tavoitteiden mukaisesti.

Viime vuoden aikana HJK hyödynsi Solidsportia kansainvälisten sekä harjoitusotteluidensa lähetysalustana ja kokeilun seurauksena onnistunutta yhteistyötä jatkettiin HJK:n näköisellä, kokonaan uudella alustalla. Tämä mahdollistaa kustomoidun värimaailman, oman uniikin osoitteen sekä täydellisen hallinnan sisällön osalta. Samalla kannattajat tukevat ottelutuotantoja sekä joukkuetta suoraan katsomalla lähetyksiä ja löytävät ne tutusta paikasta.

– Viime kaudella homma toimi hyvin. Välitimme Solidsportin kautta lähes kaikki viime kauden eurokarsintapelit, joten menestyksenkin puolesta yhteistyötä on nyt luontevaa viedä askeleen pidemmälle, hymyilee HJK TV:n pitkäaikainen tuottaja Jupe Väre.

– Olen erittäin iloinen, että saimme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä HJK:n kanssa. Seuroilla ja joukkueilla on kansainvälisesti ollut kasvavassa määrin kiinnostusta oman sisältönsä hallintaan ja omistukseen. Premium-palvelumme vastaa tähän tarjoamalla uudenlaisia vaihtoehtoja kannattajien palvelemiseen suoraan ilman välikäsiä. Monet asiakkaamme tuottavat näissä kanavillaan ekslusiivista erikoissisältöä otteluiden ohella. On erityisen hienoa, että HJK on päättänyt toimia tässä tien avaajana Suomessa ja toivon, myös HJK tulee poimimaan hyväksi havaittuja toimintatapoja maailmalta, kertoo Solidsportin Suomen maajohtaja Sauli Silvonen.

Kauden 2023 aikana on tavoitteena päästä näkemään etenkin HJK:n kansainvälisiä otteluita vain HJK TV:n kautta. HJK–FC Haka-ottelun lähetys käynnistyy lauantaina 21.1. klo 13.45. Tässä ottelussa ei valitettavasti ole selostusta.