Jallu 50 vuotta!

HJK:n historiassa Jallu on enemmän kuin pelkkä lempinimi. Reijo ”Jallu” Jalava oli yksi kaikkien aikojen Klubi-pelaajista. Pitkän peliuransa jälkeen Jallu teki komean uran huoltajana. Yhteensä tämä legendaarinen HJK-ikoni puolusti sinivalkoisia värejä yli puoli vuosisataa.

Jari ”Jallu” Rantanen on kautta aikain suurimpia HJK:n kasvatteja. Giganttimainen hyökkääjä rymisteli, iski maaleja ja viihdytti yleisöä 80- ja 90-luvulla. Monien mielestä Iso Vaalea oli liigakenttien viimeinen todellinen väriläiskä.
 
Merkittävä Jallu on myös juhannuspäivänä 50 vuotta täyttänyt Jari Rantanen, Ison Vaalean täyskaima ja HJK ry:n valmennuspäällikkö. 
Jallukin on puskenut pitkän päivätyön Klubin hyväksi. Ensin iät ja ajat seuran juniorivalmentajana, sitten vuodesta 
2000 valmennuspäällikkönä. Jälki on ollut todellisen ammattilaisen: HJK on pysynyt vuodesta toiseen maan laadukkaimpana talenttitehtaana ja menestynyt yhä paremmin myös kansainvälisillä kentillä. 
Pitkään seuran ainoana ammattivalmentajana toiminut Jallu ei ole koskaan katsonut työtä kieroon. Kaikki klubilaiset tietävät entisen konstaapelin jykevän ja turvallisen hahmon liikkuvan aamusta iltaan Töölön futisstadionilla ja stadin futiskentillä.
Jallun valmennuksessa tai silmien alla on harjoitellut pitkä liuta HJK:n kirkkaimpia tähtipelaajia. Näiden omien kasvattien menestys on aina lämmittänyt valmennuspäällikköä.
HJK kiittää luotettavaa ammattilaistaan ja onnittelee tätä 50 vuoden rajapyykin saavuttamisesta!