Kärkkäisen mielessä AIK-ottelu

HJK matkaa siis viikonlopuksi Seinäjoelle Komia-turnaukseen. HJK:n lisäksi turnaukseen osallistuvat ruotsalaiset AIK ja Örebro SK sekä kotimaasta Tampere United ja Seinäjoen Jalkapallokerho.
– Henkilökohtaisesti odotan erittäin paljon AIK:n kohtaamista. Naapurimaan mestaria on hieno päästä haastamaan. Myös kansainväliset pelit ovat joka kerta yhtä motivoivia, nyt vielä vastustajakin on erityislaatuinen, HJK:n toppari Pyry Kärkkäinen sanoo.
HJK on päässyt tänä vuonna jo maistamaan kansainvälistä vauhtia Moskovan CIS-turnauksessa tammikuussa. Kärkkäinen myöntää, että nälkä kasvaa syödessä. Kun kansainvälisten pelien makuun pääsee, haluaa niitä mielellään lisää.
– Kyllähän ulkomaisia joukkueita vastaan haluaa pelata aina kun se on mahdollista. Suomalaisia joukkueita vastaan tulee muutenkin pelattua jatkuvasti. Moskova-turnaus oli hyvä juttu kaikin puolin ja jokainen jätkä joukkueessa näki oman tasonsa verrattuna muiden maiden tasoon. 
Ruotsin mestarista Kärkkäinen tiedä paljoakaan. Muutamia pelaajia on vaihtunut, mutta muuten ruotsalaisjoukkue on kysymysmerkki. AIK on viime vuoden Ruotsin tuplamestari, joten ainakin laatua ja kovaa tasoa voi odottaa.
– Ymmärtääkseni ainakin tutuista pelaajista Jos Hooiveld vaihtoi maisemaa ja Martin Mutumba jatkaa. Maalivahti Tomi Maanoja on tietenkin tuttu, ja häntä on erittäin mukava nähdä pitkästä aikaa.
HJK lähtee Seinäjoelle isolla ryhmällä ja pelaa viikonloppuna kaksi ottelua. Aikataulu näyttää seuraavalta:
Pe 12.2. klo 20.00 AIK – Örebro SK
La 13.2. klo 14.00 SJK – HJK
La 13.2. klo 16.15 Wall-Akatemia – TamU A.
La 13.2. klo 12.00 Tampere U – Örebro SK
Su 14.2. klo 15.00 HJK – AIK