Lasse Grönroos ja Mikko Nummi Klubin kuukauden vapaaehtoiset

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen. Kuukauden vapaaehtoiset palkitaan HJK:n kumppanin Scandicin lahjakorteilla!

Lasse Grönroos. Photo: © HJK Helsinki
Lasse Grönroos

Kesätauon myötä elo-syyskuun vaihteessa päästään palkitsemaan elokuun vapaaehtoisen lisäksi myös heinäkuun vapaaehtoinen.

Kuukauden vapaaehtoisina palkitaan HJK Töölö 13 apuvalmentaja Lasse Grönroos sekä HJK East 08 joukkueen apuvalmentaja Mikko Nummi.

Lasse Grönroos on ollut mukana HJK Töölön toiminnassa jo useita vuosia. Oman pojan harrastuksen kautta Klubin toimintaan hypännyt Grönroos omaa myös valmentajataustan. Tällä hetkellä apuvalmentajan tehtävä tuntuu kuitenkin juuri oikealta.

– Valmentaminen antaa paljon, mutta vastuuvalmentajana se myös vie paljon aikaa, mikäli asiat haluaa tehdä täysillä. Apuvalmentajana ei joudu oman kiireisen arjen ohella sitoutumaan yhtä paljon, Grönroos selventää ja jatkaa:

– HJK:n kaupunginosissakin on kaupunginosavastaavina ammattilaisia, mikä antaa todella vahvan selkärangan tekemiselle. He kykenevät hallitsemaan todella isoa määrää lapsia ja samalla pitämään toimihenkilöiden tontit selkeinä. Apuvalmentajaksi on helppo tulla, kun tietää mitä odotetaan.

HJK East 08 apuvalmentaja Mikko Nummi on Klubin apuvalmentajana ensimmäistä kautta.

– Olin Pajulahden leirillä huoltajana ja tuomarina ja sain sieltä kipinän apuvalmentajaksi. Apuvalmentajana pääsee vaikuttamaan enemmän sekä yksittäisiin treeneihin että pelaajien kehitykseen. Meillä on todella aktiivinen, innokas ja kehittynyt porukka, joka treenaa hyvällä mielellä ja pelaa hyvällä fiiliksellä. On ilo olla heidän apukoutsinaan ja omalta osaltani kannustaa jokaista kehittymään, Nummi toteaa.

Mikko Nummi. Photo: © HJK Helsinki
Mikko Nummi

Molemmat apuvalmentajat rohkaisevat innokkaita lähtemään mukaan toimintaan.

– Joukkueemme päävalmentaja on tehnyt monipuolisesti kehittävän kausiohjelman, mikä on kaiken a ja o. Apukoutsina saa päävalmentajan ja seuran tuen, eikä jää yksin, vaan pystyy myös itse kehittymään, Nummi kiteyttää.

– Kaupunginosavastaavat ovat tärkeitä, mutta yksittäisen harjoituksen laatu määrittyy pitkälti myös vanhempien aktiivisuuden mukaan. Siksi onnistunut treeni vaatii vanhemmiltakin heittäytymistä. Ja onhan se äärimmäisen palkitsevaa olla nopeasti kehittyvien lasten parissa, Grönroos täydentää.

Kiitos Lasse ja Mikko arvokkaasta työstänne Klubin eteen!

Voit ehdottaa seuraavaa Klubin kuukauden vapaaehtoista tästä.