Hakanpää taas tositoimissa

Kauden avauskierroksella Turussa tullut loukkaantuminen haittasi kauden alkukierroksia, mutta nyt toppari on jälleen täydessä pelikunnossa. Klubi 04:n riveissä saadut minuutit olivat arvokkaita, ja mies nähtiin jälleen keskiviikkona edustusjoukkueen puolustuslinjassa.

Tilille napsahti heti täydet minuutit kun HJK löi Rovaniemen Palloseuran numeroin 5-1.

– Täysillä ollaan taas mukana. Klubi 04:n paidassa pääsin pelaamaan parissa ottelussa, ja niiden minuuttien avulla pelivire on taas löytymässä. RoPS-ottelun minuuttien jälkeen on taas hyvä jatkaa. Joukkueen voitto erityisesti lämmittää mieltä. Se tuli ansaitusti.
Hakanpää on joutunut katsomaan useamman HJK:n pelaaman otteluierroksen katsomosta. Sinnekin meno on näyttänyt jatkuvasti paremmalta.
– Tuntuu siltä, että joukkueessa on löytymässä hyvä tasapaino. Meno kentällä on yhtenäistä. Puolustus on pitänyt hyvin ja kärjessäkin on saatu paikoista hyvällä prosentilla sisään. Se, että olemme nousseet kärkikahinoihin mukaan on ollut nimenomaan joukkueen yhtenäisyyden ansiota, Hakanpää näkee.
Yhtenäisyyteen liittyy myös se, että hallitsevalla mestarilla on ehkä laajin ja laadukkain materiaali joka liigassa tällä kaudella palloilee. 
– Vastuu jakautuu monelle, jokainen pelaaja on tärkeässä roolissa eikä kukaan ole periaatteessa korvaamaton. Usein laajasta materiaalista puhuminen ei toteudu käytännössä, mutta meillä se on toteutunut. Valmennusjohto on uskaltanut rohkeasti kierrättää ja peluuttaa eri jätkiä erilaisissa tilanteissa.
– Laaja materiaali on myös nostanut kilpailutilannetta, mutta ehdottomasti terveellä tavalla. Kun kuka tahansa voi päästä kentälle missä pelissä vain, pitää jokaisen olla koko ajan hereillä ja tehdä kaikki asiat treeneissä huolella. Sekin, että kilpailutilanne palvelee joukkueen tekemistä, on valmennusjohdon ja koko pelaajiston ansioita.