Hoskonen ja Ollila debytoivat Huuhkajissa – ”Katsojaystävällinen peli!”

HJK:ssa avauskokoonpanopaikan vakiinnuttanut toppari Arttu Hoskonen ja hiljattain kahden vuoden sopimuksen Klubin kanssa tehnyt wing-back Tuomas Ollila pelasivat molemmat 90 minuuttia 1–1-tasapelissä Makedoniaa vastaan. 

Molemmat esiintyivät tonteillaan vakuuttavasti. HJK sai kaksikolta kommentit matsin jälkeen.

Arttu Hoskonen

– Voisi sanoa, että oli katsojaystävällinen peli! Molemmilla oli paikkoja tehdä useampikin maali, ja varsinkin meillä oli muutama tosi hyvä läpiajo, ja päästiin tekemään laadukkaita vastahyökkäyksiä hyvää vastustajaa vastaan. 

– Ekaan puoliaikaan olen koko joukkueen osalta ihan tyytyväinen, mutta toiselle ehkä passivoiduttiin liikaa. Jouduttiin puolustamaan syvältä aika paljon, ja annettiin liian helposti pallonhallinta Pohjois-Makedonialle.

– Omaan peliin olen ihan tyytyväinen, vaikka aina parantamisen varaa on. Uskon, että kun oppii tuntemaan pelaajat ympärillä vielä paremmin, niin saan annettua vielä paljon enemmän itsestäni kentällä. Mutta tästä on hyvä jatkaa – olen tosi iloinen ja ylpeä, että sain pukea maajoukkuepaidan päälle, tehdä debyytin ja laulaa Maamme-laulua kentällä.

Tuomas Ollila

– Peli sujui omalta osalta ihan ok. Vähän jäi ehkä parantamisen varaa tietyissä jutuissa. Olen ollut välissä vähän kipeänä, ja oli kuitenkin kuukausi taukoa edellisestä pelistä, niin siihen nähden olen ihan tyytyväinen.

– Tietenkin lähdettiin voittamaan peliä. Oli suhteellisen tasainen peli, mutta mun mielestä meidän olisi tämä pitänyt voittaa. Luotiin kuitenkin tosi hyviä paikkoja, ja mun mielestä enemmän kuin vastustaja. 

– Mutta tosi hyvältä tuntuu! Olen tosi ylpeä, oli suuri kunnia pukea Suomen paita päälle.