Klubi valmiina kotimatsiin

HJK kohtaa Ilveksen huomenna lauantaina 25.7. Bolt Arenalla kello 18:30.

HJK on pelannut Veikkausliigaa neljä ottelua, joista kolme on ollut vieraspelejä. Suomen Cup mukaan lukien vierasotteluita on kesäkuun puolesta välistä asti kertynyt jo yhteensä kuusi. Vain Veikkausliigan toisen kierroksen Haka-klassikko on pelattu Bolt Arenalla. 

Nyt on vuorossa kolmen kotimatsin putki, joka alkaa mielenkiintoisella vastustajalla.

– Ilves on aina ollut mielenkiintoinen vastustaja, koska heillä on paljon erilaisia variaatioita niin perusmuotojen kuin pelaajien vastuualueiden ja roolitustenkin suhteen. Ilves on tyypillisesti ollut liigan sopeutuvaisin joukkue erilaisiin ottelunkuviin, kertoo Klubin päävalmentaja Toni Koskela.

– Ilves puolustaa hyvin ja kurinalaisesti eri korkeuksilla ja on vaarallinen tilanteenvaihdoissa sekä erikoistilanteissa.  Lisäksi, vaikka heistä puhutaan todella nuorena joukkueena, niin kokoonpanoja selatessa huomaa, että pääosin aloittava ryhmä koostuu hyvässä iässä olevista jo rutinoituneista liigapelaajista, jatkaa Koskela.

Ilves on saanut valmistautua otteluun yhden päivän kauemmin kuin Klubi.

– Pelaajien terveystilanne on suhteellisen hyvä. Alustan vaihto ja toissapäiväiset kolhut tarkoittavat sitä, että joku pelaaja ei välttämättä ole avaukseen asti käytettävissä, mutta varmuudella on kokonaan pois ainoastaan David Browne ja Matti Peltola, paljastaa Koskela.

Tervetuloa matsiin!

Santeri Väänänen - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Santeri Väänänen

HJK vs Ilves 
La 25.7.2020 klo 18:30 
Bolt Arena, Urheilukatu 5, Helsinki

Liput: HJK.fi/liput »