Miehet viikon lomalle

Loma tulee ansaitusti, sillä huhtikuun puolivälistä toukokuun loppuun mennessä HJK:n miesten joukkue kamppaili liigaa peräti 11 ottelun verran, eli lähes kahden ottelun viikkotahtia.

Pisteitä joukkue keräsi 24. Mielenkiintoista on se, että HJK ei pelannut yhtään tasapeliä: voittoja tuli kahdeksan ja tappioita kolme. Kotonaan hallitseva mestari on jälleen ollut voittamaton.

Suurin osa pelaajista pääsi lauantain harjoitusten jälkeen viikon mittaiselle lomalle, mutta monelle pelaajalle lomaa ei pahemmin tule. Demba Savage matkusti jo viime viikolla Gambian maajoukkuetehtäviin, Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen mukaan lähtivät puolestaan maalivahti Saku-Pekka Sahlgren, puolustajat Mikko Sumusalo ja Timi Lahti, keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller ja hyökkääjä Joel Pohjanpalo.

Gambia pelaa 10.6. Tansaniaa ja 16.6. Algeriaa vastaan vieraissa. Suomen alle 21-vuotiaat karsivat EM-kisoihin. He kohtaavat 5.6. Slovenian vieraissa, 9.6. Ukrainan Lahdessa ja lopuksi 13.6. Ruotsin vieraskentällä.

Muu joukkue kokoontuu takaisin harjoituskentälle ensi viikonloppuna. Veikkausliiga jatkuu HJK:n osalta kahdella vierasottelulla, 16.6. HJK pelaa JJK:ta vastaan ja 20.6. IFK Mariehamnia vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan Soneralla vasta 25.6. kun vastaan asettuu TPS.