Muurinen: ”Meillä oli voiton avaimet”

– Tunnelmat ovat tällä hetkellä melkoisen apeat. Meillä oli kaikki mahdollisuudet voittoon. Muun muassa Johannes Westö laukoi 0-1 -tilanteessa ylärimaan ja Teemu Pukilla oli hyvä mahdollisuus tehdä illan toinen läpiajosta, Muurinen sanoo.
– Jaro sitten käytti omat paikkansa tappavalla tehokkuudella. Maali tuli oikeastaan heidän ainoasta kunnon maalipaikastaan, kun kentän lyhin mies Niang pääsi puskemaan avopaikasta.
Muurisen mukaan ottelu oli kaksijakoinen. HJK oli ensimmäisellä jaksolla hallitsevampi, Jaro toisella. Märkä kenttä teki olosuhteista vaativat molemmille joukkueille.
Vaikka Pietarsaaresta mukaan tarttui vain piste, ei Antti Muurinen suostu pettymään.
– Mielestäni piste on kokonaisuuteen nähden hyvä. Pietarsaari on erittäin hankala paikka pelata, ja Jaro on ollut kovassa nousutrendissä. Toivottavasti Oulu saa riistettyä pisteitä Hongalta maanantain ottelussa, Muurinen sanoo.
Kärkijoukkueista KuPS voitti sunnuntaina oman ottelunsa ja pitää taulukossa kolmatta sijaa 36 pisteellä. TPS koki tappion Ahvenanmaalla ja jää kolme pistettä KuPS:sta. Honka pelaa oman 21. kierroksen ottelunsa huomenna maanantaina kotonaan AC Oulua vastaan. Tällä hetkellä HJK:n ja Hongan ero kärjessä on seitsemän pistettä, kun HJK:lla on alla yksi ottelu enemmän.
HJK jatkaa Veikkausliigaa viikon päästä sunnuntaina MYPA:n vieraana Kouvolassa.