Otteluennakko: HJK-RoPS 17.2.

HJK pelaa tiistaina kauden ensimmäisen kotipelinsä, kun Liigacupin ottelussa Talin hallissa asettuu vastaan RoPS.  Kausi on jo avattu kolmella vieraissa pelatulla ottelulla ja vihdoin päästään myös kotiyleisön eteen, jossa Klubi pelaa kaksi ottelua viikon sisällä. Voitolla HJK varmistaisi pääsynsä Liigacupin jatkopeleihin ja tasapelilläkin jatkopaikka on todennäköinen.

Klubi ja RoPS kohtasivat muutama päivä takaperin, viime perjantaina Oulussa pelatussa RoPSin kotiottelussa. Tuolloin HJK käänsi tiukan kamppailun nimiinsä iskemällä viimeisen kymmenen minuutin aikana kaksi tärkeää maalia vastustajan verkkoihin. Maalintekijöinä kunnostautuivat Robin Lod ja ensimmäisen pelinsä HJK:n paidassa pelannut Atom Tanaka. Ottelu RoPSia vastaan oli erittäin tiukka ja olisi päävalmentaja Mika Lehkosuon mukaan voinut kääntyä kumpaan tahansa suuntaan.

-Enkä odota tästä pelistä yhtään helpompaa. RoPS on vaikea vastus ja heitä vastaan on aina tiukkoja pelejä.  He haluavat tietenkin hakea täältä pisteet kotiin ja saada meistä revanssin muutaman päivän takaisesta kohtaamisesta, Lehkosuo jatkaa.

  • RoPS käytti keskikentän puolustamisessa selkeää miesvartiointia ja muunmuassa siihen kiinnitimme huomioita videopalaverissamme. Yksi asia mitä olemme oman joukkueen tekemisessä painottaneet koko talvikauden on koko joukkuen synkronoitu prässääminen, Lehkosuo kertoo.

    Alkuvuoden aikana HJK:ssa on käynyt jo useita pelaajia testattavana ja myös täksi viikoksi joukkueeseen liittyi uusi testipelaaja. Gambialainen Ousman Jallow, 26, on maanantaista 16.2. lähtien viikon ajan Klubin testissä ja on HJK:n käytössä molemmissa Liigacupin kotiotteluissa.

Tiistain pelissä Klubin kotiyleisöllä on mahdollisuus nähdä HJK:n uusimmat vahvistukset Guy Moussi ja Atom Tanaka kentällä. Molemmat herrat ovat huomenna täydessä pelikunnossa ja kokoonpanossa.
HJK-RoPS tiistaina 17.2. kello 17.00 Talin jalkapallohallissa. Liput otteluun 10€, kausarilla ja alennusryhmillä (7-16v lapset, eläkeläiset, opiskelijat) 5€, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Lipunmyynti ovelta VAIN KÄTEISELLÄ.

Ovet avautuvat kello 16.00. Tule ajoissa paikalle, sillä paikkoja on rajattu määrä!

Jos et pääse paikalle, näyttää HJK TV ottelun suorana lähetyksenä 7 eurolla. Monikameratuotannolla ja selostuksella varustettu striimi alkaa kello 16.50.