Perovuo nautti täysistä minuuteista

HJK käytti RoPS:aa vastaan yhtä kauden tärkeintä asettaan, laajaa ja laadukasta pelaajamateriaaliaan. Vasta HJK:n riveihin liittynyt Joel Perovuo pelasi raitapaidassa ensimmäisen täyden ottelunsa ja löysi heti hyvän pelitunnelman.

– Todella hyvä fiilis jäi. Itselleni nämä minuutit olivat erittäin tärkeitä ja joukkueelle voitto oli erittäin tärkeä, Perovuo sanoo.

RoPS:sta ei sunnuntaina ollut vastusta sarjajohtajalle. Kotijoukkueen peli rullasi hyvin heti alusta, ja ensimmäisen jakson 4-0 -tulos oli käytönnässä pelin ratkaisu.

– Ensimmäinen ja toinen maali tulivat hyviin paikkoihin. RoPS:lla oli pari paikkaa, mutta meidän kahden ensimmäisen osuman jälkeen he hiipuivat hieman. Onnistuimme hyvin pitämään heidän vastahyökkäyksensä kurissa. Näissä otteluissa nopeat maalit ovat tärkeitä, ja onnistuimme tekemään ne.

Toisella jaksolla tempo laski huomattavasti ja kotijoukkue pelasi fiksusti. Viimeinen niitti arkkuun oli Akseli Pelvaksen illan toinen ja pelin viides maali heti toisen jakson alkuun. Turha sähinä jäi vähemmälle ja pallo liikkui keskikentällä sulavasti.

– Keskikentällä työnjako sujui hyvin, eikä meillä ollut siellä suurempia ongelmia. Toisella jaksolla minä ja Cheyne laskimme hieman alemmas ja saimme siten RoPS:n hyökkäykset paremmin kuriin ja omaan pallolliseen pelaamiseemme hieman enemmän tilaa ja aikaa.

Varsinkin Perovuolle täydet minuutit sunnuntain ottelussa olivat tärkeät. Keskikenttä kokeekin, että kunto ja pelikosketus ovat nopeasti palaamassa hyvälle tasolle.

– Treeneissä on jo menty hyvällä vauhdilla ja myös tänään tempo kohtalainen ensimmäisellä jaksolla. Tuntuu, että joka päivä jalat liikkuvat paremmin ja paremmin. Pitää siis olla iloinen näistä minuuteista. Tärkeä voitto joukkueelle ja tärkeä peli myös itselle.