Harjoitusottelusta tappio FC Hongalle

HJK kärsi lauantaina harjoituspelissä tappion Hongalle maalein 2–5.

Jonne Kunnas - HJK Helsinki, Photo: @ Mira Lönnqvist

Ensimmäisellä jaksolla peli oli hyvin Klubin hallussa. Avausmaali syntyi vartin pelin jälkeen, kun onnistuneen prässin jälkeen Vilma Hakala laukoi pallon Honka-maaliin. Hetkeä myöhemmin Honka puolestaan prässäsi onnistuneesti ja Hanna Ruohomaa ohjasi läheltä pallon maaliin.

Ensimmäisen jakson puolivälissä Klubi siirtyi 2–1-johtoon, kun Veera Hellmanin esityöstä Ria Karjalainen laukoi pallon tyylikkäästi maalin yläkulmaan. Näin ensimmäisen jakson jälkeen HJK johti peliä maalein 2–1.

Pelin tauolla HJK suoritti runsaasti vaihtoja ja kentällä nähtiin varsin nuori HJK-ryhmä. Heti toisen jakson alussa Honka iski pikatahtia kaksi maalia, minkä jälkeen Klubi pääsi taas peliin paremmin mukaan. Maalien jälkeen peli eteni varsin tasaisissa merkeissä, mutta pelin viimeisillä minuuteilla Honka teki vielä kaksi maalia. Honka voitti ottelun lopulta maalein 5–2.

HJK:n liigajoukkueen mukana pelissä debytoivat 06-syntynyt Ilona Walta, Elisa Ylistö, Linda Räisänen sekä pitkästä loukkaantumisesta toipunut Nea Silvola. HJK:n TBSM-joukkueesta pelissä pelasivat Wallan lisäksi myös maalivahti Pihla Niinistö, Ada Lindroth ja Daniela Tolonen.

– Tänään pelissä oli kaksi erilaista puoliaikaa. Ensimmäiseen jaksoon voi olla kokonaisuudessaan tyytyväinen. Toisella jaksolla tekemisemme ei ollut ihan riittävällä tasolla, mutta nuoret tekivät kentällä paljon hyviä asioita ja saivat hyvää kokemusta taas lisää, päävalmentaja Jonne Kunnas totesi pelin jälkeen.

– Oli tärkeää, että pystyimme jakamaan kuormaa tasaisesti tässä kohtaa kevättä ja peilaten jo ensi viikkoa. Toivottavasti loukkaantumistilanne myös helpottaa kohti tulevia viikkoja, Kunnas jatkoi.

Klubin pelit jatkuvat lauantaina 3.4., jolloin se kohtaa Suomen Cupin välierässä PK-35 Vantaan Myyrmäessä.