Hyvinvointi alkaa jaloista – HJK yhteistyöhön FootBalancen kanssa 

HJK on aloittanut yhteistyön FootBalancen kanssa edistääkseen pelaajien kokonaisvaltaista hyvinvointia. FootBalancen jalanskannausteknologian avulla pelaajat ovat saaneet lisätietoa jalkojensa hyvinvoinnista ja heille on muotoiltu yksilölliset pohjalliset harjoituskenkiinsä.

FootBalance on pohjoismainen hyvinvointiin keskittyvä yritys. FootBalancen asiantuntemuksen avulla HJK:n edustusjoukkueen pelaajien tärkein työkalu, jalat, pyritään pitämään hyväkuntoisena ja välttämään loukkaantumiset.  

– Naisten jalkapallon suurena fanina olen erittäin innoissani tästä yhteistyöstä. 3D-jalkaskannausteknologiamme ja yksilöllisten pohjallisten avulla pyrimme tukemaan pelaajien jalkojen terveyttä ja varmistamaan, että he pysyvät koko kauden ilman kipua ja rasitusta kentillä ja harjoituksissa, sanoo alaraajaongelmiin erikoistunut fysioterapeutti, FootBalancen perustaja, Erkki Hakkala.  

 – Yhteistyömme tarkoituksena on auttaa urheilijoita, mutta myös lisätä tietoisuutta rasitusvammoista, joista etenkin naiset kärsivät. Tiesitkö esimerkiksi, että polven eturistisiteen repeämä on 3-6 kertaa yleisempi naisilla kuin miehillä? Jalkapallossa varsinkin alaraajat ovat koetuksella, joten jalkojen hyvinvointi on avainasemassa, Hakkala jatkaa.  

Myös HJK:n naisten edustusjoukkueen toimitusjohtaja Katariina Kurikka on tyytyväinen uuteen yhteistyöhön.  

 – Yksi meidän tämän kauden tavoitteistamme oli tehdä parannuksia pelaajien arkeen ja hyvinvointiin, ja yhteistyö FootBalancen kanssa tukee tätä tavoitettamme erinomaisesti. Olen itsekin käyttänyt FootBalancen pohjallisia juoksulenkkareissa, ja todennut ne erittäin toimiviksi. Hienoa, että nyt voimme tarjota yksilölliset pohjalliset kaikille pelaajillemme, ja samalla sekä pelaajat että joukkueen fysioterapeutti saavat tietoonsa mahdolliset jalkojen virheasennot ja pystyvät ottamaan ne huomioon harjoittelussa ja vammojen ennaltaehkäisyssä, Kurikka kertoo.  

FootBalancen MyFootBalance® jalan 3D skannauspalvelu antaa tärkeää tietoa jaloista ja niiden terveydestä. Huippunopea jalkojen 3D-skannausprosessi tarjoaa yksityiskohtaisen jalkojen mittauksen, biomekaanisen jalka-analyysin ja tuotesuosituksia yksilöllisesti. HJK:n pelaajien yksilölliset tarpeet onkin määritelty MyFootBalance® teknologian avulla ja heille on muotoiltu yksilölliset pohjalliset peli- ja harjoituskenkiin ennaltaehkäisemään kipua ja rasitusta. Yksilölliset pohjalliset vaimentavat iskuja ja helpottavat jalkaan kohdistuvaa painetta entistä tehokkaammin. Ne antavat jämäkän tuen ja ohjaavat jalkaa myös kovatempoisissa lajeissa.  

1. Jalkojen 3D-skannaus

Ainutlaatuinen MyFootBalance® -teknologia 3D-mallintaa jalat sekä ottaa niistä tarkat mitat. 

2. Biomekaaninen jalka-analyysi

Holvikaaren sekä nilkan asento, toiminta ja niiden vaikutukset koko kehoon analysoidaan. 

3. Yksilölliset tuotesuositukset

Analyysin jälkeen annetaan tarpeisiisi räätälöityjä tuotesuosituksia, jotka takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden, sekä auttavat sinua nauttimaan liikkumisesta sekä ennaltaehkäisemään rasitusvammoja.