JyPK kaatui Helsingissä selvin lukemin 4-0

HJK jatkaa vahvaa suorittamistaan. Tällä kertaa jyväskyläläisseura JyPK kaatui HJK:n käsittelyssä ja Klubi jatkaa sarjassa voittamattomana.

Ensimmäinen maali JyPKin verkkoon nähtiin 21 minuutin jälkeen, kun Milja Kiviranta iski kauden ensimmäisen Kansallisen Liigan osumansa. Harhautettuaan jyväskyläläispuolustajan, Kiviranta sai vasemman jalkansa vapaaksi ja laukoi pallon oikeaan alakulmaan.

Toisen puoliajan loppupuolella Elli-Noora Kainulainen tarjoili tarkasti maalin edustalle, josta Lilli Halttunen pääsi ohjaamaan pallon varmasti maaliin. Ensimmäisen puoliajan jälkeen HJK johti 2–0.

49 peliminuutin kohdalla Kainulainen antoi tarkan keskityksen maalille vasemmalta laidalta, josta Jenna Topra puski pallon maan kautta maaliin.

Voiton sinetöi Lotta Kalskeen upea laukaus, joka painui vasempaan alanurkkaan 65 minuutin jälkeen. HJK voitti ottelun lukemin 4–0.

HJK:n päävalmentaja Arttu Heinonen analysoi ottelua.

HJK-JyPK 4-0 (2-0)
21. 1–0 Milja Kiviranta
40. 2–0 Lilli Halttunen
49. 3–0 Jenna Topra
65. 4–0 Lotta Kalske