Klubilla lauantaina vastassa PK-35

Suomen Cupin ottelut jatkuvat lauantaina, jolloin Klubi kohtaa PK-35:n.

Katariina Kosola - HJK Helsinki. Photo: @ Kalevi Hamalainen

HJK jatkaa tulevana lauantaina pelejään Suomen Cupissa, kun vierasottelussa asettuu vastaan PK-35. HJK on pelannut Suomen Cupin lohkovaiheessa yhden ottelun, jossa FC KTP kaatui murskalukemin 16–0.  PK-35 voitti niin ikään KTP:n 4–1, joten lohkosta etenevät puolivälieriin varmuudella HJK ja PK-35. Lauantaina panoksena on lohkovoitto.

– Meillä on ehdottomasti tavoitteena voittaa lauantaina ja ottaa se lohkon ykkössija, päävalmentaja Jonne Kunnas painottaa.

HJK on pelannut talven pre-seasonin voitokkaasti. Suomen Cupissa kaatui KTP ja harjoituspeleissä TiPS (4–2), NJS (8–0) ja KuPS (2–1).

– Olemme koko ajan pystyneet kehittämään sitä omaa pelaamistamme ja siihen voi olla tyytyväinen. Muutenkin talvi on sujunut meiltä hyvin ja suunnitelmien mukaan. Viime viikko oli hieman kevennetty, mutta tällä viikolla ollaan taas menty täyspainoisesti treenikentällä. Meillä on hyvä viikko takana ja voimme lähteä lauantain peliin hyvällä ja luottavaisella fiiliksellä, Kunnas kertoo ja täydentää:

– Edelleen tavoite on koko ajan kehittää pelaamista ja kiva päästä pelaamaan taas kilpailullinen peli.

Klubin sairastuvalla on vielä muutamia pelaajia ja parin pelaajan osalta pelikuntoa tarkastellaan lähempänä ottelua.

HJK ja PK-35 kohtasivat viime kaudella Kansallisessa Liigassa kaksi kertaa. Kauden avauspelissä Bolt Arenalla pisteet jaettiin 1–1-tasapelillä. Jälkimmäisen kohtaamisen Helsingin Olympiastadionilla HJK voitti maalein 2–0. PK-35 sijoittui kauden päätteeksi Kansallisessa Liigassa seitsemänneksi.

– Pelasimme viime kaudella kaksi suht tasaista peliä PK:ta vastaan. He pystyivät omalla tekemisellään aiheuttamaan meille vaikeuksia. PK:lla on varsin selkeä oma tapa pelata ja mukaan on tullut nyt muutama uusi pelaaja. Heillä on iskukykyinen joukkue, Kunnas ennakoi.

Naisten Suomen Cupin lohkovaihe pelataan neljässä kolmen joukkueen lohkossa. Jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta etenee puolivälieriin, jotka pelataan myöhemmin maaliskuussa.

Lauantain pelin kotijoukkueena toimii PK-35. Ottelu pelataan Talin jalkapallohallissa kello 15.30. Koronarajoistusten takia ottelu pelataan ilman yleisöä. Ottelua voi seurata suorana HJK-TV:stä tästä.