Maanantaina FC Honka–HJK Tapiolassa

HJK:n pelit Kansallisessa Liigassa jatkuvat maanantaina, kun ohjelmassa on vierasottelu FC Honkaa vastaan.

Katariina Kosola - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Klubi palasi viime pelissään voittojen tielle, kun PK-35 kaatui Bolt Arenalla maalein 3–1. Klubin maalit pelissä viimeistelivät Ria Karjalainen (2) ja Katariina Kosola. Voiton myötä Klubi on kerännyt nyt viidestä pelistään 10 pistettä. Sarjataulukossa HJK on jaetulla kolmannella sijalla yhdessä Åland Unitedin kanssa.

Klubi pelasi edellisen pelinsä viime keskiviikkona. Honka-pelin jälkeen seuraava peli on lauantaina (Åland Unted), joten Kansallisessa Liigassa pelataan tällä hetkellä tiiviiseen tahtiin.

– Nyt tässä pelataan lyhyellä aikavälillä paljon pelejä. On tärkeää, että pystymme maksimoimaan palautumisen niin henkisesti kuin fyysisesti sekä tietysti vielä koko ajan hioa meidän pelaamistamme, päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo.

Espoolaisjoukkue FC Honka on kerännyt viidestä pelistään seitsemän pistettä. Hongalla on allaan kaksi tappiota, jotka ovat tulleet HPS:lle ja KuPS:lle. Kauden ensimmäisissä peleissään Honka voitti JyPK:n ja PK-35:n sekä pelasi Ilveksen kanssa tasapelin.

Viime kaudella HJK ja Honka kohtasivat kahdesti liigapeleissä. Molemmat voittivat oman kotipelinsä, HJK 1–0 ja Honka 2–0.

– Honka on tietysti meille monellakin tapaa tuttu vastustaja, mutta meille on tärkeää, että koko kauden rakennetut pelaamisemme periaatteet näkyvät kirkkaana myös maanantaina. Ja totta kai tiettyjä juttuja pitää vielä terävöittää ja muokata mahdollisesti vastustajan mukaan, Kunnas sanoo.

Honka ja HJK kohtaavat maanantaina Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella kello 18.30. Peli pelataan ilman yleisöä. Ruutu+ näyttää pelin suorana lähetyksenä.