Naiset jatkavat sarjaa kotiottelulla

Vieraaksi saapuu GBK Kokkolasta ja ottelu alkaa Pallokentän nurmella lauantaina 27.7 klo 14.00. Noin kuuden viikon sarjatauko on sujunut päävalmentaja Maria Virolaisen mukaan suunnitelmien mukaan. Pelaajat saivat levätä ja palautua melko raskaan kesäkuun jälkeen ja sen jälkeen on ehditty myös harjoitella hyvin sekä pelata harjoitusottelu.

  • Tauko peleistä on ollut pitkä ja onkin todella innostavaa saada sarja taas käyntiin. Olemme onnistuneet käyttämään tauon mielestäni aika hyvin, toisaalta ensimmäinen peli tauon jälkeen on aina pieni arvoitus. Ja emme voi missään nimessä aliarvioida tulevaa vastustajaa, GBK on esiintynyt taistelutahtoisesti koko ajan peleissään vaikka pisteitä ei ole kertynytkään.

Runkosarjaa on jäljellä viisi kierrosta, jonka jälkeen joukkueet jatkavat ylä- ja alaloppusarjoissa. HJK on tukevasti kiinni yläloppusarjan paikassa ja aikoo sen myös säilyttää.

  • Ilman muuta tavoitteemme on pelata ylemmässä sarjassa syksyllä. Se on paras paikka meille kehittää peliämme edelleen myös otteluissa. Teemme kovasti töitä harjoituskentällä oman pallollisen pelin parantamiseksi ja yläsarjan ottelut juuri oikeita paikkoja nähdä miten olemme edenneet asiassa, kertoo Virolainen.

 – Tottakai haluamme myös menestyä ja lähdemme aina voittamaan otteluita, jatkaa Virolainen.

Joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä melko hyvä. Lauantain ottelusta puuttunee polveaan kuntouttava Annika Tossavainen.