mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

09.11.2015

Saku Ylätupa ja Klubi pitkään jatkosopimukseen

Vuoden poikapelaajaksi 2015 valittu Saku Ylätupa on solminut HJK:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.
Hienon kauden pelanneen monipuolisen hyökkäyspään taiturin ja Klubin sopimus on voimassa aina vuoden 2018 loppuun saakka.

Vuonna 1999 syntynyt Ylätupa, 16, löi jo päättyneellä kaudella itsensä vahvasti Klubi 04:n miehistössä läpi. Enimmäkseen oikealla laidalla hyökännyt Ylätupa pelasi Kakkosessa 14 ottelua, joissa hän viimeisteli viisi maalia. Lisäksi Ylätupa kuului myös HJK:n U19 joukkueeseen, joka kohtasi Uefa Youth Leaguessa Celtic U19:n.

Ylätupa siirtyi Klubiin vuosi sitten FC Espoosta.

Klubin palatessa treenikentille valmistautumaan seuraavaa kautta varten on Ylätuvalla seuraavan harppauksen paikka. Ylätupa nimittäin aloittaa harjoittelun HJK:n edustusjoukkueen kanssa.

-Olemme tietenkin erittäin tyytyväisiä, että saimme pitkän sopimuksen tehtyä jo hyvin nuorena voimakkaan läpimurron tehneen Sakun kanssa. Ensi vuonna hän pääsee kokeilemaan ensiaskelia myös liigajoukkueen mukana, kertoo HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

-Saku Ylätupa on erittäin lahjakas ja monipuolinen pelaaja. Hän pystyy pelaamaan kärjen takana useissa eri rooleissa. Ylätupa on pelaaja, joka pystyy omalla henkilökohtaisella osaamisellaan yllättämään vastustajat ja ratkaisemaan otteluita, Saarnio valottaa Ylätuvan vahvuuksia.


HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».