mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

Kuva: HJK. Vapaasti käytettävissä.
03.02.2016

HJK sopimukseen Ivan Tatomirovicin kanssa

Serbialainen keskuspuolustaja Ivan Tatomirovic, 27, saapui Helsinkiin vahvistamaan HJK:n puolustusta.
HJK:n ja Tatomirovicin sopimus kattaa kauden 2016 ja sisältää option kaudesta 2017. Puolustaja on heti mukana Klubin harjoitusvahvuudessa.

Tatomirovic siirtyy HJK:hon Bosnia & Hertsegovinan pääsarjaa pelaavasta FK Sarajevon joukkueesta. Vuonna 2012 Sarajevoon siirtynyt toppari johdatti joukkueensa viime kaudella aina pääsarjan mestaruuteen saakka. Tatomirovic toimi myös joukkueensa kapteenina mestaruuskaudella.

Reilusti yli 100 ottelua sarajevolaisessa suurseurassa pelannut Tatomirovic on HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnion mukaan tervetullut vahvistus helsinkiläisseuraan.

-Olemme tyytyväisiä, että saamme Ivanin kaltaisen parhaassa peli-iässä olevan kokeneen keskuspuolustajan joukkoomme. Hän tuo joukkueeseemme suoritusvarmuutta, johtajuutta sekä fyysistä osaamista, Saarnio kertoo.

Tatomirovicilla löytyy vankkaa kokemusta myös europeleistä. Sarajevossa 184-senttinen keskuspuolustaja on myös päässyt pelaamaan eurokentillä neljänä peräkkäisenä kautena. Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan karsinnoissa Tatomirovicille on kertynyt yhteensä 17 ottelua, joissa maaleja on syntynyt yksi kappale.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».