mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

05.02.2016

Alfredo Morelos lainasopimuksella Klubiin

Kolumbialainen hyökkääjälupaus Alfredo Morelos, 19, siirtyy HJK:hon lainasopimuksella.
Lainasopimus kattaa kauden 2016. Kauden päätyttyä HJK:lla on Morelosiin osto-optio, eli mahdollisuus ostaa hyökkääjä joukkueeseensa.

Morelos siirtyy HJK:hon Kolumbian pääsarjassa pelaavasta Independiente Medellínin joukkueesta. Huippulupaava hyökkääjä on ehtinyt jo nuoresta iästään huolimatta saada lempinimen ’Goleador’, mikä tarkoittaa maalintekijää.

Mainetta Morelos on niittänyt myös Kolumbian kivikovassa U20 maajoukkueessa. Morelosta on pidetty Kolumbian juniorimaajoukkueiden tähtenä ja kiinnostusta on ollut useista eurooppalaisista suurseuroista. Loukkaantumiset jarruttivat miehen tietä Euroopan kentille ja nousu huipulle hidastui.

Monipuolinen ja eteläamerikkalaiseen tyyliin pallon kanssa hyvin taitava Morelos pelaa lähtökohtaisesti keskushyökkääjänä, mutta tarvittaessa myös laitahyökkääjänä.

-Totta kai olemme tyytyväisiä, että saamme Morelosin kaltaisen erittäin lahjakkaan, nuoren jalkapalloilijan HJK:hon. Hän on todella mielenkiintoinen pelaaja ja tervetullut vahvistus hyökkäykseemme. Hänen kannaltaan tässä on nyt mahdollista ottaa uran kannalta iso askel ja lyödä läpi Euroopassa, kertoo HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

Morelos lentää Suomeen perjantai-iltana ja liittyy joukkueen mukaan alkuviikosta. Pelaaminen ensi tiistain Stadin derbyssä on vielä kysymysmerkki.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».