mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

30.01.2017

HJK sopimukseen Eetu Vertaisen kanssa

HJK ja 17-vuotias Eetu Vertainen solmivat viime viikolla sopimuksen, joka on muotoa 2+1.

Vertainen on harjoitellut alkukauden muutaman muun Klubi 04 -nuoren kanssa edustusmiehistön riveissä. Lauantain Suomen Cupin ottelussa HJK-Honka Vertainen pääsi tekemään debyyttinsä miesten joukkueessa tullessaan vaihdosta kentälle viimeiseksi vartiksi. Ensikertalainen pääsi heti pistekantaan syöttämällä Moreloksen puskumaalin.

Isokokoinen, 187-senttinen keskikenttäpelaaja siirtyi Klubiin 11-vuotiaana KyIF:stä. Vuonna 1999 syntynyt Vertainen pelasi viime kauden pääosin Kakkosta Klubi 04:n vahvuudessa sekä U19-joukkueessa UEFA Youth Leaguessa. Hän on esiintynyt myös nuorisomaajoukkueissa.

– Eetu on hyvin kehityskelpoinen keskikenttäpelaaja. Isokokoisena pelaajana hän tuo myös erilaisia vaihtoehtoja pelaamiseen. Hän on vahva kaksinkamppailuissa ja häneltä voi odottaa syöttöjä, joita moni muu ei pysty antamaan, kommentoi Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela Vertaisen sopimusta.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».