mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

21.09.2017

HJK:n ja pelijätin yhteistyö jatkuu: Klubi uudessa EA Sports FIFA 18:ssa

HJK on tänäkin vuonna ainoana suomalaisjoukkueena mukana maailman suurimmassa jalkapallovideopelissä EA SPORTS FIFA:ssa.

HJK aloitti viime vuonna yhteistyön huippusuositun videopelin kanssa. Myös tänä vuonna uudessa EA Sports FIFA 18:ssa pelaaja voi valita HJK:n joukkueen ja tuntea pelaamisen iloa yhdessä Atomin, Mosan, Pirisen, Dahlströmin ja muiden HJK-tähtien kanssa.

– Hienoa että yhteistyö jatkuu, ensimmäinen vuosi oli menestys molemmille osapuolille. Tällä tavalla HJK-brändi pääsee tarjoamaan elämyksiä paitsi nykyiselle yhteisölle, myös aivan uusille kohderyhmille, kommentoi HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Peli tulee myyntiin perjantaina 29. syyskuuta samaan aikaan kaikkialla Euroopassa. HJK:lla on myös oma HJK Edition sinivalkoisilla kansilla. Pelit tulevat HJK Shopin ennakkomyyntiin ensi viikon alussa.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».