mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

15.03.2018

HJK onnistui taas myös kentän ulkopuolella

HJK konserni teki tilikaudella 2017 liikevoittoa 388 000 euroa. Myös liikevaihto kasvoi ylittäen jo kahdeksan miljoonaa.

HJK:lla oli 110-vuotisjuhlavuotenaan myös aihetta juhlaan, sillä vahva urheilullinen menestys läpi koko seurayhteisön täydentyi hyvällä taloudellisella tuloksella. Tiistaina pidetyssä yhtiökokouksessa todettiin, että yhtiön omavaraisuus ja likviditeetti ovat erinomaisia ja strategian mukaiset muutokset toiminnassa ovat tuoneet vahvan taloudellisen ja toiminnallisen tukijalan myös tulevaisuuteen.

– Tämä on seurahistorian menestyksekkäin vuosikymmen. Sitäkin tärkeämpää on, että olemme koko ajan pelanneet pitkää peliä ja tehneet valintoja, joiden vaikutukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen. Paljon on kuitenkin vielä töitä, jotta pääsemme tavoitteisiimme, toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

HJK:n strateginen tavoite on olla Pohjoismainen suurseura mitattuna kansainvälisellä ja kansallisella menestyksellä, kasvatettujen pelaajien määrällä, liiketuloksella, olosuhteilla ja yhteisön koolla. Numeroiden valossa HJK pärjääkin verrokkeihin kaikissa muissa paitsi yleisömäärissä. Erityisesti viime vuosina ovat kehittyneet jalkapallosta riippumattomat liiketoiminnot, olosuhteet ja akatemiaputki.

HJK Oy:n tulevan vuoden tärkeät painopisteet ovat vahvempi jalkautuminen seurayhteisön juniorijoukkueisiin ja Telia 5G Areenan stadionhankkeen kautta kehittää ottelutapahtuman olosuhteita tuleviksi vuosiksi. Yhtiökokous päättikin olla jakamatta osinkoa stadionin perusparannushanketta silmällä pitäen. HJK:n hallitus jatkaa seuraavana vuotena aiemmalla kokoonpanollaan.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».