mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

05.07.2018

Mikael Forssell HJK Akatemian valmentajaksi

Maalintekemisen ja hyökkäyspelaamisen erityisosaaja tuo mahtavan lisän akatemiapelaajien harjoitteluun.

Mikael Forssell on aloittanut valmentamisen HJK Akatemiassa. Miklu keskittyy pelipaikkakohtaiseen toimintaan, jossa hänellä on 1-3 hyökkääjää kerrallaan erillisissä harjoituksissa, joukkueharjoituksen sisällä tapahtuvissa osiossa tai harjoitusten jälkeen lisätreeneissä. Toiminta koskee HJK:n C15, B17 ja Klubi 04 joukkueita. Miklu keskittyy tekniisiin yksityiskohtiin maalintekemisessä omalla vahvuusalueellaan.

– Tämä on hyvä lisä HJK:n panostukseen yksilöiden kehittämisessä. On ollut myös hienoa nähdä Miklun aito innostus ko. tehtävässä, kertoo HJK:n valmennuspäällikkö Erkki Valla.

– Innoissani olen aloittanut työt minulle jo tutussa HJK:n organisaatiossa. Olen iloinen, kun pääsen tuomaan omaa erityisosaamistani, eli maalintekoa ja hyökkäyspelaamista, Klubin akatemiapelaajille. Jalkapallon pelaaminen ja valmentaminen kiinnostaa itseäni kokonaisvaltaisesti, ja tästä on mahtava aloittaa ura valmennustehtäviin, iloitsee Mikael Forssell.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».