mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

29.08.2018

Klubien klubi - Tule mukaan kuulemaan Telia 5G Arenan kehityshankkeesta

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti esittelee stadionin kehityshanketta Telia 5G Arenalla tiistaina 4.9. kello 17.00-18.00.

Kehityshankkeen tarkoituksena on ratkaista stadionia alusta asti vaivanneet tuuli- ja sadeongelmat sekä parantaa asiakaskokemusta kattamalla ja lasittamalla stadionin eteläpääty.

Hankkeen rahoittamiseksi järjestimme Your Business Tomorrow -yritysseminaarin, jolla saimme kerättyä jo osan tavoittelemastamme summasta. Kiitos osallistujille.

Toinen keino osallistua hankkeen rahoitukseen on Klubien klubi -kortti: kolmen vuoden kausikortti ainutlaatuisilla eduilla. Klubien klubi -kortit ovat jo nyt myynnissä Tiketissä »

Tervetuloa mukaan kuulemaan hankkeesta, esittämään kysymyksiä ja kertomaan omista ajatuksistasi asiakaskokemuksen parantamiseksi. Aki Riihilahden lisäksi mukaan on tulossa myös edustajia HJK:n liigajoukkueesta.

Ilmoittaudu mukaan tästä »

Toimi nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».