mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

29.08.2018

Klubien klubi - Tule mukaan kuulemaan Telia 5G Arenan kehityshankkeesta

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti esittelee stadionin kehityshanketta Telia 5G Arenalla tiistaina 4.9. kello 17.00-18.00.

Kehityshankkeen tarkoituksena on ratkaista stadionia alusta asti vaivanneet tuuli- ja sadeongelmat sekä parantaa asiakaskokemusta kattamalla ja lasittamalla stadionin eteläpääty.

Hankkeen rahoittamiseksi järjestimme Your Business Tomorrow -yritysseminaarin, jolla saimme kerättyä jo osan tavoittelemastamme summasta. Kiitos osallistujille.

Toinen keino osallistua hankkeen rahoitukseen on Klubien klubi -kortti: kolmen vuoden kausikortti ainutlaatuisilla eduilla. Klubien klubi -kortit ovat jo nyt myynnissä Tiketissä »

Tervetuloa mukaan kuulemaan hankkeesta, esittämään kysymyksiä ja kertomaan omista ajatuksistasi asiakaskokemuksen parantamiseksi. Aki Riihilahden lisäksi mukaan on tulossa myös edustajia HJK:n liigajoukkueesta.

Ilmoittaudu mukaan tästä »

Toimi nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti.

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».