mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

30.11.2018

Faith Friday Obilor jatkaa Klubissa

HJK ja Obilor ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2019.

HJK:n puolustus pysyy vahvana. Nigerialainen Faith Friday Obilor pelaa Klubissa myös kauden 2019. Obilor on pelannut HJK:ssa kaudesta 2017 lähtien. Suomessa hän on pelannut Veikkausliigaa jo kaudesta 2012 lähtien ja edustanut sekä FC Interiä että RoPSia.

Päättyneellä kaudella Obilor pelasi 29 ottelussa 2610 minuuttia. Maaleja hän teki yhden, mutta sitäkin tärkeämmän. Tampereella 26.9. Ilveksen verkkoon lauottu maali ratkaisi mestaruuden Klubille.

– Faith on tärkeä pala keskuspuolustusta ja tärkeä myös erikoistilanteissa. Faith on ollut meillä kaksi vuotta, jona aikana hän on kehittynyt pelaajana ja sopeutunut hyvin meidän pelisysteemiin. Faith on vielä siinä iässä, että pystyy kehittymään vieläkin. Olen tosi iloinen, että Faith on mukana taistelemssa peliajasta ensi kauden joukkueessa, toteaa päävalmentaja Mika Lehkosuo.

WELCOME BACK, FAITH!

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».