mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

21.12.2018

Joonas Vahtera Klubiin

Laitahyökkääjä Joonas Vahtera on tehnyt HJK:n kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Vaasan Palloseurassa vuodesta 2016 pelannut 22-vuotias Joonas Vahtera siirtyy Klubiin. Vahtera on VIFK:n ja VPS:n kasvatti, joka teki liigadebyyttinsä huhtikuussa 2016 ottelussa HJK:ta vastaan. Vahtera on laitahyökkääjä, joka pystyy pelaamaan myös 10-paikalla. VPS saa siirrosta korvauksen.

Joonas Vahtera pelasi VPS:ssä kolmen kauden aikana 73 ottelussa ja teki niissä 13 maalia.

– Hyvillä mielin liityn Klubiin, odottavin mielin tästä eteenpäin. Tämä on iso askel mun uralla, Klubi on Suomen suurin seura. Tavoitteet on jossain määrin korkealla, toivottavasti lähtee kausi hyvin käyntiin. Päivä kerrallaan mennään, tavoitteena tietysti päästä avaukseen ja pelaamaan paljon sekä pysyä kunnossa. Dalen kanssa kävin armeijan, mutta muuten ei ole tuttuja joukkueessa, kentällä ollaan tietenkin pelattu aiemmin vastakkain. Raitapaita vaihtuu nyt toiseen, toivottavasti saan viihdyttää faneja kentällä – jalat käy, suu ei, kertoo Joonas Vahtera.

– Joonas Vahtera on todella potentiaalinen nuori hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Hän pystyy pelaamaan hyökkäyksessä monessa roolissa. Hän tulee Vepsusta hyvästä valmennuksesta ja pystyy sopeutumaan pelityyliimme nopeasti, kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuo.

 

20.12.2018 klo 20.46: Lisätty Mika Lehkosuon kommentti.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».