Otteluennakko: Gnistan – HJK 2.2.2017

HJK pelaa ensimmäistä kertaa tänä talvena hallissa, kun perjantaina Suomen Cupissa vastaan asettuu toinen helsinkiläisjoukkue, Gnistan Oulunkylästä.

HJK aloitti Suomen Cupin pelit viime lauantaina Honkaa vastaan. Tammikuussa poikkeuksellisesti ulkona pelattu ottelu päättyi Klubin 3-2 voittoon. HJK lähti otteluun nuorella joukkueella ja mukana edustusmiehistössä oli debytanttikin, 17-vuotias Eetu Vertainen. Myös Gnistan pelasi tuolloin oman pelinsä, 0-0 tasapelin KTP:n kanssa.

HJK on harjoitellut koko leudon alkutalven ulkona kotikentällä Töölössä. Keskiviikkona kuitenkin harjoiteltiin Talissa torstain peliä varten.

– Erittäin mielellään oltaisiin jatkettu pelaamista ulkona, mutta Gnistan kotijoukkueena saa päättää pelipaikan. Talin hallin alusta on melkoisen kova, kulunut ja kitkainen, täysin erilainen kuin Soneran pelialusta. Myös Veikkausliigassa olosuhteet muuttuvat pelistä toiseen, se on tämän lajin rikkaus. Meidän tehtävämme on Gnistania vastaan sopeutua muuttuviin olosuhteisiin nopeasti ja pelata varsinkin pelin alku järkevästi, kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuo tulevaa ottelua.

– Kokoonpanoa voin raottaa sen verran, että Thomas Dähne aloittaa maalissa. Tälläkin kertaa nähdään uusia nuoria, kun 17-vuotias Samu Laitinen tekee debyyttinsä. Myös Lucas Kaufman saatetaan nähdä mukana näyttöjä antamassa.

Gnistan – HJK 2.2. kello 17.00 Tali

Lippuinfo: gnistan.fi »