Otteluennakko: HJK Helsinki – FK Atlantas

HJK haki arvokkaan vierasvoiton FK Atlantaksesta viime torstaina Liettuan Klaipedasta. Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen toiseen osaotteluun asetelma on herkullinen.
2-0 voitto vieraissa antaa hyvät lähtökohdat jatkopaikkaan, mutta herpaantumiseen ei ole varaa. Vastustaja näytti vaarallisuutensa vieraspelin ensijaksolla ja hakenee Töölössä vimmatusti vierasmaaleja.

Päävalmentaja Mika Lehkosuosta huokuu rauhallisuus.

– Aseet ovat meillä, koska vastustaja joutuu ajamaan meitä takaa. Nyt kotona pyrimme eliminoimaan heidän vahvuutensa heti ensi minuutista lähtien. Meidän pitää pelata ensimmäinen puoliaika paremmin kuin vieraissa.

– Me olemme saaneet levätä ja harjoitella hyvin koko viikon. Tulemme kotikentälle hyvin valmistautuneina ja haluamme ehdottomasti mennä tästä jatkoon.

Jos HJK selvittää tiensä torstaina jatkoon, tulee vastaan otteluparin Beroe Stara Zakora (Bulgaria) vs FK Radnik Bijeljina (Bosnia-Hertsegovina) voittaja. Ensimmäinen osaottelu pelattiin 0-0. Toinen pelataan torstaina tuntia myöhemmin kuin Töölössä.

Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ottelut pelataan 14.7. ja 21. 7. Mikäli HJK selvittää tiensä jatkoon, se aloittaa vieraissa ja pelaa kotiottelun Töölössä torstaina 21.7.

Kaikki HJK:n kausikortit sisältävät ensimmäisen europelin. Toimihenkilö- ja juniorikorteilla pääsee sisään Itäkatsomoon, Klubipäädyn puoleiseen päähän 350 ensimmäistä.

Portit aukeavat kello 17.30. Kannattaa käyttää julkisia, sillä parkkipaikkoja on rajoitetusti. Osta liput ennakkoon tästä »

ISTV näyttää kaikki HJK:n kotiottelut europeleissä: iltasanomat.fi/extra.
Ulkomailta ottelun voi katsoa HJK TV:stä: hjk.fi/live.