Parikka harmittelee niukkaa tappiota

Ottelun ensimmäinen jakso oli jälkimmäistä tasaisempi. Molemmilla joukkueilla oli hyvännäköisiä hyökkäyksiä, vaikka loistavia maalipaikkoja ei syntynyt.

Kentällä nähtiin ajoittain myös kuumia otteita. Keltainen kortti viuhui kahdesti HJK:lle ja kerran Venäjälle. Myöhästyneet taklaukset huipentuivat Venäjän pelaajan saamaan punaisen korttiin, johon johtaneessa tilanteessa Teemu Pukkia kohdeltiin kaltoin.
Toisella jaksolla alivoimainen Venäjä vetäytyi ja tiivisti omaa pakkaansa. HJK puolestaan otti pallon hallintaansa ja yritti löytää reittejä vastustajan maalille.
– Jostain syystä emme onnistuneet kunnolla murtamaan heidän puolustustaan, vaikka hyviä hyökkäyksiä kyllä syntyi, HJK-hyökkääjä Jarno Parikka harmittelee.
– He saivat sitten maalin sivuvaparin jälkitilanteesta 50 minuutin kohdalla.
Venäjä piti johtonsa loppuun asti, vaikka HJK:n tasoitus kävinkin hyvin lähellä, ylärimassa. Loppuun mahtui myös yksi kyseenalainen tilanne, jossa HJK-pelaajaa rikottiin Venäjän rangaistusalueella.
– Tulos luonnollisesti harmittaa, mutta en usko, että joukkue jää miettimään sitä yhtään pidempää. Pelissä, tänään ja eilen, on ollut niin paljon hyviä juttuja, että tunnelma on pysynyt hyvänä läpi turnauksen.
HJK huilaa maanantain peleistä, mutta käväisee treenikentällä verryttelemässä jalkoja. Vuoden alkuun kaksi peliä kahdessa päivässä tuntuu raskaalta, mutta Parikan mukaan energiaa kyllä löytyy.
– Olemme pelanneet molemmat ottelut hyvin erilaisilla kokoonpanoilla. Tänään avaukseen vaihtui 11 pelaajaa. Rinki on laaja ja monipuolinen, mikä mahdollistaa sen että tempo pysyy kovana.
HJK:n seuraava ja alkulohkon viimeinen ottelu pelataan tiistaina 18.1. klo 15.00, ja vastaan asettuu viime kesän europeleistä tuttu vastustaja, liettualainen FK Ekranas.