Petra Häkkinen saa sunnuntaina Respect-palkinnon

Petra Häkkinen palkitaan sunnuntain paikalliskamppailussa FC Honkaa vastaan Veikkausliigan Respect-otteluiden yhteydessä jaettavalla erityisellä Respect-palkinnolla. Häkkinen saa tunnustuksen työstään HJK:n iltapäiväkerhotoiminnan kehittämisessä.

Helsinkiläisille 1.-2. -luokkalaisille suunnatusta iltapäiväkerhotoiminnasta on muodostunut korvaamaton apu lapsiperheille. Omalla työllään Häkkinen on jättänyt merkittävän jäljen HJK:n yhteiskuntavastuun edistämiseen. Yli 400 helsinkiläiselle laadukasta ja mielekästä toimintaa järjestävillä ltapäiväkerhoilla on tärkeä rooli liikunnallisen elämäntavan edistämisessä tuleville sukupolville. Omalta osaltaan se kertoo, että seuran tehtävänä ei ole ainoastaan kasvattaa pelaajia vaan myös ihmisiä.

Häkkinen on edustanut HJK:ta jo pelaajauransa aikana ja voitti Klubin maalivahtina naisten Suomen mestaruuden vuonna 2005. Respect-palkinnon saaja pääsee valitsemaan kohteen Veikkauksen lahjoittamalle 500 euron stipendille. Petra Häkkinen on valinnut stipendin saajaksi Aulis Rytkönen -rahaston.