Sinivalkoiset raidat ja OP Uusimaa yhdistävät kaikkia klubilaisia

HJK:n kumppani OP Uusimaa toivottaa junioreille erinomaista futiskesää ja juhlallista jalkapallopäivää.

Pelipaita on juhlavaate, ja pelipaidan pukeminen on aina kunnia-asia. Olipa kyse HJK:n Veikkausliiga-joukkueen kapteeni Miro Tenhosta, HJK:n Kansallisen Liigan kapteeni Mimmi Nurmelasta tai HJK junioripelaajasta.

Sinivalkoiset raidat yhdistävät meitä klubilaisia. Lisäksi meitä yhdistää OP Uusimaa, jonka logo koristaa nyt HJK:n pelipaitaa edustusjoukkueista junioreihin saakka. OP Uusimaa on koko seuran kumppani.

– Upeaa, että logomme koristaa nyt pelipaitaa junnuista aikuisiin. Meille on kuitenkin tärkeintä, että yhteistyöllä voimme olla mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastamista. Harrastustoiminta tuo elämään arvokkaita asioita kuten ystäviä, liikunnan riemua sekä kehittää monenlaisia yhteisöllisiä taitoja, OP Uusimaan markkinointipäällikkö Laura Tuurala sanoo.

Sunnuntaina 11.6. vietetään kansallista jalkapallopäivää. Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä. Päivä, jolloin on meidän kaikkien vuoro näyttää ja nauttia niitä tunteita, jota suomalainen jalkapallo meissä herättää.

– Halusimme jalkapallopäivän hengessä korostaa myös sitä, mitä seuran logolla varustetun pelipaidan pukeminen merkitsee junioreista aina edustuksen kapteeniin saakka. Pelipaita on juhlavaate, HJK:n viestintäpäällikkö Juho Hirvonen tunnelmoi.