Rekry: ohjaaja HJK-iltapäiväkerhoon

Haemme kasvavaan iltapäivätoiminnan tiimiin iltapäiväkerhon ohjaajia lukukaudeksi 2023–2024.

HJK-iltapäivätoiminta - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK ry järjestää perusopetuslain mukaista iltapäivätoimintaa 1–2.- luokkalaisille ja 3.–9. luokkalaisille erityisen tuen oppilaille arkipäivisin klo 12–17. Iltapäivätoimintaa järjestetään ympäri Helsinkiä kahdessatoista toimipisteessä ja mukana on noin 700 koululaista. Iltapäivätoimintaa valvoo Helsingin kaupungin kasvatuksen sekä koulutuksen toimiala.

Iltapäivätoiminnan toiminta-ajatuksena on tarjota laadukasta, liikunnallista, lapsilähtöistä ja luotettavaa koulupäivän jälkeistä toimintaa. Järjestämme päivittäin monipuolista, ohjattua ja omaehtoista liikuntaa lapsille. Kerhot eivät ole jalkapallopainotteisia.

HJK:n iltapäiväkerhoissa jokaisella lapsella ja aikuisella on turvallinen olo ja ympärillään kannustava yhteisö. Päivät täyttyvät vuodenaikaan sopivasta tekemisestä, johon ohjaajat voivat vaikuttaa vahvasti. Ohjaajien arkeen sisältyy lapsiryhmän ohjaamista, liikuntapainotteisen ohjelman suunnittelua ja toteutusta, välipalahetkiä sekä ulkoilua. Tärkein tehtäväsi on huolehtia, että jokaisella ryhmän lapsella on turvallinen ja hyvä olla.

Ohjaajana odotamme sinulta omatoimisuutta, innostavaa asennetta ja motivaatiota lasten liikuttamiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaamisesta. Työ ei edellytä jalkapallon lajiosaamista.

Työaika iltapäiväkerhossa on 25 tuntia viikossa, arkisin klo 12–17. Palkka iltapäivätoiminnan ohjaajan työstä on noin 1100–1300 euroa / kk, riippuen koulutuksestasi sekä kokemuksestasi. Iltapäivätoiminnanohjaajana lomailet koulujen loma-aikana (syysloma, joululoma, talviloma). Tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden oppisopimukseen sitä halutessasi. Tämän lisäksi saat HJK:n työntekijänä myös kausikortin käyttöösi.

Tehtävä on määräaikainen 31.5.2024 saakka. Työt alkavat mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 29.9.2023, mutta voimme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana.

Tehtäviin valittujen tulee olla täysi-ikäisiä ja esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa toimimiseen ennen työsuhteen alkua.

Haemme ohjaajia ensisijaisesti näihin toimipisteisiin:
Kantakaupunki: Snellmanin ala-aste & Vallilan pääkoulu
Läntinen alue: Munkkivuori
Kehän alue: Maunula & Itäkeskus

LISÄTIETOJA ANTAVAT ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKÖT:

Kaisa Tolvanen
[email protected]
Läntinen alue (Meilahden alueen, HRSK:n ja Munkkivuoren toimipisteet)

Krista Rimpilä
[email protected]
Kantakaupunki (Bolt Arena, Olympiastadion, Snellmanin ala-aste, Vallilaan pääkoulu, Hermanni)

Elina Sihvo
[email protected]
Kehätien alue (Maunulan, Metsolan ja Itäkeskuksen toimipisteet)