FC Futura-Klubi 04 1-0 (1-0)

Klubi 04 matkustaa sunnuntaina Porvooseen FC Futuran vieraaksi. Futura on ainoa joukkue, joka on tällä kaudella onnistunut kukistamaan helsinkiläiset kakkosen itäisen lohkon sarjaottelussa, kun Futura haki joukkueiden edellisessä kohtaamisessa täyden pistepotin Sonera Stadiumilta 0-1 lukemin.

04 on itäisen lohkon piikkipaikalla maalieron turvin ottelun enemmän pelanneeseen Kultsuun nähden. 12 ottelusta helsinkiläiset ovat haalineet kasaan mukavat 27 pistettä. Futura puolestaan on lohkon kolmantena, porvoolaiset ovat saalistaneet 14 ottelusta kaksi pistettä Klubi 04:ää vähemmän.

Edellisessä ottelussaan 04 nousi viimeisellä minuutilla tasapeliin kotonaan Viikinkejä vastaan. Vahvasti varamiehisenä Gothia Cupin vuoksi pelannut 04 varmisti pisteen Fidel Hayesin tasoitusmaalilla.

Futuralla on allaan kaksi voitotonta ottelua putkeen. Edellisessä ottelussaan porvoolaiset tasasivat pisteet Jipon kanssa ja sitä ennen tappio tuli Viikingeille.

-Palasimme pitkästä aikaa viikon lopussa koko joukkueen voimin treenaamaan Ruotsissa pelatun Gothia Cupin jälkeen. Futura-pelistä alkaa meille tiukka parin viikon jakso, jonka aikana pelaamme kuusi peliä, tuumii Klubi 04:n päävalmentaja Toni Koskela.

04:n riveistä ovat poissa sunnuntaina Omar Jama sekä Lassi Järvenpää, joka mursi nilkkansa Viikinkejä vastaan.

Klubi 04: Sauramaa; Böckerman, Väisänen, Halme, Pitkänen; Koivurinta, N’Sombo; Zine, Dahlström; Anyamele, Haglund

Vaihdossa: Koivistoinen, Ölander, Dolivo, Ylätupa, Lingman, Lappalainen, Ylönen