HJK Business Cup kasvoi ennätyslukemiin – kevään ilmoittautuminen alkanut

HJK Business Cupin mestaruutta juhli syksyllä OP Uusimaa. Ilmoittautuminen kevään turnaukseen on nyt auki. 

Bolt Arenan kenttä täyttyi perjantaina 29.9., kun perinteikäs HJK Business Cup pelattiin aurinkoisessa syyskelissä. Turnaus käynnistyi HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahden puheella. Neljä kenttää täyttyi iloisista pelaajista, eikä hienojen maalien lisäksi hymyiltä ja nauruilta vältytty.

Syksyn turnauksessa pokaalista taistelivat ennätyksellisesti 18 joukkuetta. Kaikki joukkueet pääsivät pelaamaan vähintään kolme ottelua. Lohkovoittajat etenivät jatkopeleihin, eli kilpailu oli kovaa. Kentällä pelattiinkin niin sanotusti tosissaan, muttei totisesti.

HJK:n tapahtumapäällikön Samppa Marttisen mukaan turnaus oli kaikin puolin onnistunut. 

– Turnaus sujui erinomaisesti. Olimme erittäin tyytyväisiä osanottajamäärään ja pelaajien antamaan palautteeseen. Kilpailu oli kovaa ja tunnelma oli innostava koko tapahtuman ajan, kommentoi Marttinen.

On kuitenkin hyvä löytää aina jotain kehitettävääkin, vaikka palaute olikin pääosin positiivista.

– Keväällä on huomioitava, että ennakkoon lähetettäviä ohjeistuksia sekä joukkueeseen osallistuvien henkilöiden tietojen kerääminen on hoidettava huomattavasti aikaisemmin, pohtii Marttinen.

– Turnauksen järjestäminen on antoisa kokemus, mutta se vaatii paljon suunnittelua ja ennakkoon valmisteluja. Lopulta se on kuitenkin palkitsevaa nähdä pelaajien nauttivan ja kilpailevan intohimoisesti. 

Turnauksen voittoon venyi lopulta OP Uusimaa Veikkausliigastakin tutun Otto-Pekka Jurvaisen johdolla. Tiukassa finaalissa OP Uusimaa voitti Poliisien joukkueen lukemin 3–2. Voittomaali syntyi aivan ottelun viime hetkillä.

Leckle Oy:n joukkueessa pelasi maajoukkueesta ja HJK:sta tuttu Markus Halsti

– Oman jengin matsit sujuivat pääosin positiivisissa merkeissä, kiitos erinomaisten kanssapelaajien. Saldona kolme voittoa sekä yksi tappio, joka tuli kokeneelle OP Uusimaan porukalle, joka lopulta juhlikin koko Cupin voittoa, kertoo Halsti.

Markus Halsti nautti turnaustunnelmasta osana Leckle Oy:n joukkuetta.

Turnaus oli myös kokeneen Halstin mielestä onnistunut kokemus.

– Turnauksesta jäi itselleni todella hyvä fiilis. Pääosin varmasti sen takia, miten hyvin kaikki pelaajat, niin oman jengin kuin vastustajienkin, heittäytyivät mukaan matseihin; rehdisti, kaikkensa antaen, unohtamatta kuitenkaan nauttia tilaisuudesta, kertaa Halsti omia fiiliksiään turnauksesta.

Tunnelmia syksyn 2023 HJK Business Cupista.

Nyt on kevään turnauksen päivämäärä lyöty lukkoon ja ilmoittautuminen on auki. Keskiviikkona 8.5.2024 on ratkotaan Bolt Arenalla HJK Business Cupin mestaruus. Voit ilmoittaa yrityksesi mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Osallistumismaksu on 1 150 € + alv. / joukkue. Hinta sisältää osallistumismaksun, pelipaidat, ruokailut (lounas ja välipalat), suihkut sekä saunat! Jokainen joukkue saa myös 30 kpl pääsylippuja myöhemmin pelattavaan HJK:n Veikkausliigaotteluun.

Kiitos turnaukseen osallistuneille ja nähdään jälleen keväällä!