Katsojainfo: HJK–KTP su 11.6. klo 18.30 – suuri juhlapäivä!

Sunnuntaina HJK kohtaa KTP:n Bolt Arenalla. Samalla vietetään myös kotimaista jalkapallopäivää.

HJK vs KTP
Su 11.6.2023 klo 18:30 (ovet aukeavat klo 17:30, ravintola aukeaa jo klo 15.30)
Veikkausliiga – Bolt Arena

Suomalainen jalkapallo on ansainnut oman juhlapäivänsä, Jalkapallopäivän. Niinpä historian ensimmäistä Jalkapallopäivää vietetään Suomessa sunnuntaina kesäkuun 11. päivä.

Jalkapallopäivää juhlistetaan Veikkausliigan osalta täydellä kierroksella. Klubin matsissa riittää tohinaa vauvasta vaariin. Ravintolan ovet aukeavat jo kello 15.30, kun tapahtuman ovet aukeavat tavalliseen tapaan tuntia ennen ottelua kello 17.30.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ei ole lipunmyyntipistettä, joten jos haluat ostaa lipun itäkatsomoon vasta paikan päältä, saavu peliin Klubipäädyn lipunmyyntipisteen kautta. Bolt Arenalta löytyy myös QR-koodeja, jonka lukemalla pääsee ostamaan lipun nettikaupasta.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin lippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

Stadi Cup -joukkueille jaettavat liput voi lunastaa joukkueittain HJK:n toimiston aulan edestä Urheilukadulta ennen ottelua. Toivomme, että esimerkiksi joukkueenjohtaja hakee kaikki joukkueen liput, jotta vältämme toimiston aulan ruuhkaantumista. Myös kausarilaisten kaveriliput voi lunastaa toimiston edestä Urheilukadulta.

Lippukampanjat
HJK:n kausikorttilaisilla on mahdollisuus tuoda kaveri veloituksetta matsiin. Kausikorttilaisille on lähetetty viestiä aiheesta ja ohjeet lipun lunastamiseen. Lue aiheesta lisää tästä.

Lisäksi Veikkauksen Etuasiakkailla on mahdollisuus ostaa sunnuntain HJK–KTP-peliin kaksi lippua yhden hinnalla (100 nopeinta). Lue lisää tästä.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Tauolla Junnupäädyssä vierailee HJK:n pelaaja jakamassa nimmareita ja ottamassa yhteiskuvia. Ottelun jälkeen pelaajat käyvät pukukopissa ja saapuvat sen jälkeen Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia.

Nimmarivihkoja sekä jalkapallopäivän tarroja jaossa Junnupäädyssä. Lisäksi lapsille suunnattua ohjelmaa koko matsin ajan.

Stadium-pisteellä mahdollisuus aktivoida Tue Seuraasi -bonus, jota vastaan saa Stadiumin juomapullon.

Junnupäädyssä viihtyy koko perhe.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 17.30. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä lukuun ottamatta Pääkatsomon pohjoispuoleista porttia.

Pääkatsomon ravintola aukeaa jo kello 15.30. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyssä pidetään etkot kello 18. Klubipäädyn etkoilla asiantuntijavieraana yksi HJK:n joukkueen jäsen.

Klubipäädyn etkoille on mahdollista tulla myös muiden katsomonosien katsojat. Etkojen jälkeen muiden katsomonosien katsojat voivat siirtyä oman katsomon turva- ja lipuntarkastukseen.

Lauantaiklubin jatkot
Lauantaiklubin jatkoja ei pidetä, mutta ravintola palvelee ottelun jälkeen niin kauan kuin asiakkaita riittää. Pelaajavierasta ei tällä kertaa ole. Kausikorttilaisilla ravintolassa Happy Hour -hinnat matsin jälkeen.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee jo kello 15.30 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti, ja ravintolassa on mahdollista seurata tv-ruudulta Ilves–Honka-ottelua. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Ennen peliä, tauolla ja pelin jälkeen päätykatsomoista on mahdollista siirtyä Pääkatsomon puolelle esimerkiksi syömään tai shoppailemaan fanituotteita.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Tutustu tarjontaan ja hinnastoon tästä.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello kello 18 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Klubin matsitapahtuman ruokalista.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146. Mikäli ohjeistuksia ei noudateta, alaikäiset katsojat ohjataan Junnupäätyyn ottelun tauolla.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 17.30 lähtien Pääkatsomon ravintolassa ja Urheilukadulla. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. Tauolla päädyistä on mahdollista liikkua Pääkatsomon puolelle esimerkiksi shoppailemaan fanituotteita.

Sunnuntain matsissa HJK Storessa myynnissä myös rajoitettu erä Klubin virallisia pelipaitoja painatuksineen. Myynnissä on Perparim Hetemaj’n, Bojan Radulovicin, Atomin, Kai Meriluodon, Topi Keskisen sekä Jukka Raitalan pelipaitoja.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Ystävämyynti siirtyy tauon ajaksi Pääkatsomon pääsisäänkäynnin läheisyyteen. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. Lähetys käynnistyy kello 18.15.

Suomalaisen jalkapallon historian ensimmäistä jalkapallopäivää vietetään sunnuntaina 11.6. Juhlapäivän kunniaksi jalkapallopäivän etunä Ruutu+ Urheilu 14 pv 0 € (jatkuu tilauksena). Edun voi lunastaa aktivoimalla koodi JALKAPALLOPÄIVÄ osoitteessa www.ruutu.fi/lahjakortti aikavälillä 9.-11.6.2023.

HUOMIO KTP:n kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. KTP:n kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotaevaa ja ruokaa. Vieraskannattajille on myös omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.