Katsojainfo: HJK vs Qarabağ to 17.8. klo 19 – uutuutena Foodoran noutokioskit

HJK kohtaa torstaina 17.8. klo 19 Bolt Arenalla azerbaidžanilaisen Qarabağin Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen ratkaisevassa toisessa osaottelussa. Lipunmyynti on ollut vilkasta.

Torstain euroillassa on ensimmäistä kertaa tällä kaudella käytössä Foodoran noutokioskit. Katsomopenkkien takaosassa on Foodoran QR-koodi, jonka lukemalla pääset joko tilaamaan ruokaa tai lataamaan sovelluksen ja tilaamaan sen jälkeen.

Saat Foodora-sovellukseen ilmoituksen, kun tilauksesi on haettavissa Foodoran noutopisteeltä, joita löytyy jokaisesta katsomosta. Tunnistat Foodoran noutokioskin myyjästä, jolla on vaaleanpunainen Foodora-paita päällä.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä. Lisäksi vierasjoukkueen kannattajille on oma lipunmyyntipisteensä pohjoisessa.

Lippuja oli myyty keskiviikkoon mennessä jo noin 5500. Ottelupäivä ja ottelua edeltävä päivä ovat lähtökohtaisesti aina vilkkaimmat päivät lipunmyynnissä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi matsiin.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin ennakkolippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

MyClub-etu
HJK:n omille junioreille ja toimihenkilöille lähetettiin linkki, jonka kautta pystyi lunastamaan kaksi veloituksetonta lippua Junnupäätyyn. MyClub-liput lunastettiin loppuun nopeasti ja Junnupääty onkin torstaina loppuunmyyty.

Sisääntulon yhteydessä lipun lisäksi on näytettävä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortti. Huomioithan, ettei pelkkä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortin näyttäminen riitä sisäänpääsyyn. Sisäänkäynti Junnupäätyyn tapahtuu torstaina jäähallin kulmalta.

Junnupäädyssä luvassa ohjelmaa perheen pienimmille. Lisäksi tauolla Junnupäädyssä vierailee Frendi-maskotti sekä HJK:n joukkueen jäsen.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 18.00. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa jo kello 17.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot (ei pidetä)
Klubipäädyn etkoja ei pidetä torstain Qarabağ-ottelussa.

Matsitapahtuman ruokalistat.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 17.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Ennen peliä, tauolla ja pelin jälkeen Klubipäädystä on mahdollista siirtyä Pääkatsomon puolelle esimerkiksi syömään tai shoppailemaan fanituotteita. Junnupäädystä ei ole ottelun aikana pääsyä muihin katsomonosiin.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää).

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ruokatarjontaan oman mausteensa tuo Haapasalon Hatsapuri -kärry, jossa tarjolla hatsapureja 12 eurolla. Vaihtoehtoina juusto, juusto-liha sekä kasvis. Lisäksi myynnissä myös 6 euron spicy minihatsapuri.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello kello 18.30 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Haapasalon Hatsapuri -kärry palvelee Lumme Energia Aurinkokatsomossa.

Foodoran noutokioskit
UUTTA! Torstain euroillassa on mukana ensimmäistä kertaa tällä kaudella Foodoran noutokioskit. Katsomopenkkien takapuolelta löytyy Foodoran QR-koodi, jonka lukemalla pääset tilaamaan ruokaa Boltin ravintoloista tai kioskeista. Mikäli sinulla ei ole vielä Foodoran sovellusta, voit ladata sen QR-koodin lukemalla ja pääset sen jälkeen tilaamaan.

Saat Foodoran sovelluksessa ilmoituksen, kun tilauksesi on valmis. Voit sen jälkeen hakea tilauksesi Foodora noutokioskilta, jonka tunnistat vaalenpunaiseen Foodora-paitaan pukeutuneesta myyjästä. Suosittelemme tekemään tilauksen hyvissä ajoin, jolloin vältät parhaiten ruuhkat. Ottelun tauon aikana ruuhkia syntyy, joten suosittelemme tekemään tilauksen esimerkiksi varttia ennen taukoa, jolloin vältät parhaalla tavalla ruuhkat ja jonot.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 17 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä kello 18 lähtien Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Matsitapahtumassa on myynnissä rajoitettu erä uusia europelipaitoja. Lisäksi elokuun tarjouksena kaikista housuista 20 prosentin alennus. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista, paitsi jo alennetuista tuotteista.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Ystävämyynti siirtyy tauoksi Klubipäätyyn. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

Kaikki housut elokuun ajan -20% alennuksessa.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä HJK TV:stä. Lähetys käynnistyy kello 18.50, ja ottelun selostaa Petteri Vennilä. Matsilähetys kustantaa 7,99 euroa. Voit seurata peliä täältä.

HJK TV näyttää matsin suorana livestream-lähetyksenä hintaan 7,99 euroa.

ATTENTION Qarabağ supporters!
Away supporters’ stand is the North stand. The entrance is from Urheilukatu next to Sahara football field. You have to buy the match tickets from the North stand’s ticket office. That’s the only ticket office where away tickets will be sold.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.