Kodinhoitaja Päiväksi -palvelu auttaa arjen pyörittämisessä ja tukee junioreita

Kodinhoitaja Päiväksi tarjoaa koko Klubiyhteisölle mahdollisuuden tilata kotisiivouspalvelua ja tukea samalla junioriurheilua.

Kodinhoitaja Päiväksi tarjoaa koko Klubiyhteisölle mahdollisuuden tilata kotisiivouspalvelua ja tukea samalla junioriurheilua.

Kaipaatko apua kiireiseen arkeen kotonasi? Kodinhoitaja päiväksi auttaa kotiarjen keskellä laadukkaalla ja luotettavalla kotisiivouspalvelulla. Näin sinulle jää enemmän aikaa vaikkapa lasten harrastusten tukemiseen tai ihan vain rentoutumiseen.

Jokaisesta ikkunapesusta ja testisiivouksesta menee 4 euroa/tunti valitsemallesi HJK:n juniorijoukkueelle. Lisäksi jokaisesta tilauksesta maksetaan automaattisesti 1 euro/tunti Aulis Rytkönen -rahastoon. Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa koko osuuden Aulis Rytkönen -rahastolle, jonka kautta HJK ry:n pelaajat voivat hakea avustusta jalkapalloharrastukseensa.

– Meille on tärkeää olla mukana tukemassa paikallista yhteisöä ja juniorityötä. Uskomme, että jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus harrastaa liikuntaa ja kehittää itseään, sanoo Kodinhoitaja Päiväksi -yhtiön toimitusjohtaja Inka-Maria Honkanen.

– Yhteistyö HJK:n kanssa on meille erinomainen tapa yhdistää kaksi tärkeää asiaa: laadukkaat siivouspalvelut ja junioriurheilun tukeminen. Toivomme, että yhteistyö on pitkäjänteistä ja hyödyllistä kaikille osapuolille, Honkanen sanoo.

Ajan vapauttaminen siivouksesta muihin, itselle merkittäviin asioihin on varmasti käynyt mielessä monella. Kodinhoitaja Päiväksi -yrityksen kantava ajatus on mahdollistaa asiakkailleen tämä toive helposti ja luotettavasti.

– Arki on välillä todella hektistä ja usein toivoisin, että kellossa olisi muutama tunti lisää. Varsinkin lasten ja nuorten harrastukset sekä niiden aikataulussa pysyminen tuo päivään aikamoista kulmakerrointa, jolloin kodin siivous jää liian usein odottamaan sopivaa hetkeä, jota ei koskaan tule. Siksi on mahtavaa esitellä uusi yhteistyökumppanuutemme HJK X Kodinhoitaja Päiväksi. Haluamme tarjota klubilaisille luotettavan ja vastuullisen valinnan kotisiivouspalveluihin, jolla jokainen voi konkreettisesti tukea myös valitsemaansa joukkuetta ja Aulis Rytkönen -rahastoa, sanoo HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Tästä pääset tilaamaan Kodinhoitaja Päiväksi -kotisiivouspalveluja: www.kodinhoitajapaivaksi.fi/hjk

Lue lisää Aulis Rytkönen -rahastosta: Aulis Rytkönen -rahasto – HJK Helsinki