Maajoukkue pullollaan entisiä ja nykyisiä HJK:n pelaajia

Mestarit eivät pitkään laakereillaan lepää. Kuusi HJK:n tuoretta Suomen mestaria valittiin edustamaan Suomen A-maajoukkuetta Pariisissa 15.10. pelattavassa karsintaottelussa Ranskaa vastaan. 60 maaottelua urallaan pelannut Teemu Tainio edustaa kuusikon kokenutta kaartia, kun taas Sakari Mattila ja ensi kertaa maajoukkueen mukaan valittu Tapio Heikkilä hamuavat tiistaina vyölleen ensimmäistä esiintymistään maajoukkuepaidassa. Mukana ovat myös Erfan Zeneli, Rasmus Schüller ja Mikko Sumusalo, jotka ovat tehneet läpimurtonsa maajoukkueeseen kuluvan vuoden aikana.

HJK on muutenkin vahvasti edustettuna maajoukkueessa. Kuuden nykyisen pelaajan lisäksi mukaan on kutsuttu yhdeksän entistä Klubin pelaajaa. Niki Mäenpää, Markus Halsti, Veli Lampi, Joona Toivio, Jukka Raitala, Alexander Ring, Roman Eremenko, Perparim Hetemaj ja Teemu Pukki ovat kaikki edustaneet jossain vaiheessa uraansa HJK:ta.

Myös valmennuspuolelta löytyy Klubitaustaa, apuvalmentajat Markku Kanerva ja Mika Lehkosuo sekä fysioterapeutti Jari-Pekka Keurulainen ovat luoneet uraansa HJK:ssa ja maalivahtivalmentaja Antti Niemi toimii tällä hetkellä samassa tehtävässä myös Klubissa.