Muurinen maltillisena kohti sarja-avausta

Putoaminen Liigacupista ennen pääsiäistä tarkoittaa, että HJK:n kenraaliharjoituksena toimii harjoitusottelu nyt keskiviikkona. Treenipeli pelataan Finnair Stadiumilla ja vastassa on paikallisvastustaja Vuosaaren Viikingit.
– Keskiviikko tosiaan on kenraaliharjoitus sarjaa varten. Posiitivisinta on tietysti, että Janne Saarinen, Aki Riihilahti ja Sebastian Sorsa pelaavat todennäköisesti jonkin aikaa, HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.
Aikataulullisesti ei ennen kauden avausta ole mahdollisuus suuriin temppuihin. Päävalmentaja korostaa, että rikkonaisen kevään takia HJK:n peli tulee asettumaan uomiinsa todennäköisesti hiljalleen kauden alkaessa.
– Kevät on tosiaan ollut kovin rikkonainen. Olemme vasta nyt saamassa monta loukkaantunutta avauskokoonpanon miestä mukaan joukkueharjoituksiin. Se tarkoittaa tietenkin sitä, että permanenttia pystymme vasta nyt hiljalleen rakentamaan sellaiseksi kun se kauden aikana tulee olemaan.
– Toivottavasti joukkue nyt pysyy terveenä kauden avaukseen.
Seuraavan vajaan kahden viikon aikana joukkue harjoittelee normaaliin tapaan ja pyrkii pitämään harjoituksissa mahdollisimman laajan ringin, ilman loukkaantumisia. Toiseksi, pohdinnassa on vielä, miten joukkuetta tullaan mahdollisesti vielä ennen kauden avausta vahvistamaan.
– Sarja-avaus ei ole meille mikään olympialaisten kymppitonni, vaan vain yksi peli kauden muiden pelien joukossa. Emme ota siitä suuria paineta, vaan tärkeintä on saada rauhassa oma peli huippukuntoon, Muurinen päättää.