Turkuun tasuriputkea katkaisemaan

Jos et itse pääse Veritakselle, juuri nyt kannattaa tilata Ruutu+ Urheilu. Tekstissä alennuskoodi!

FC Inter–HJK
La 11.5. klo 19:00
Veikkausliiga – Veritas Stadion, Turku

HJK matkaa lauantaina Suomen Turkuun katkaisemaan jo kolmen ottelun mittaiseksi kasvanutta tasapeliputkeaan. Voitolla. 

Ex-pääkaupunkiin matkaa arviolta lähemmäs 150 HJK-kannattajaa, ja muille matsin näyttää suorana Ruutu. Studiolähetys starttaa jo klo 18.15, pallo pyörii Kupittaan aurinkoiseksi enteillyssä kevätillassa klo 19.00.  

Ja hei: Koodilla KLUBI2024 saat Ruutu+ Urheilun ilman mainoksia tarjoushintaan! Kolmen kuukauden diili hintaan 8,99 €/kk (norm. 17,99 €/kk), jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena. Tarjous on voimassa enää sunnuntaihin asti.

Sekä Inter että HJK ovat aloittaneet liigakauden odotettua tahmeammin. Klubilla on 6 pelistä kasassa 9 pistettä. Interillä on ollut vieläkin nihkeämpää: 5 pelistä 5 pistettä, ja ainoa voitto kotikentällä nousija-EIF:stä. Kotonaan se on kuitenkin vielä tappioton: AC Oulu ja KuPS saivat Turusta mukaansa tasuripisteen. 

Kun HJK pelaa kolme peräkkäistä peliä tasan, ulkoinen kohina on taattu. Kysyimme Diogo Tomasilta oheisella videolla, millainen ilmapiiri ja fiilis joukkueen sisällä parhaillaan on. 

Katso Diogo Tomasin haastattelu.

HJK:n edustusmiehistö on pelannut tänä vuonna kaikkiaan 14 ottelua. Tappioita on tullut kaksi, ja niistä ensimmäisen aiheutti Inter helmikuisessa Liigacup-kohtaamisessa Talissa. 

Veritas Stadionilla Klubi on viihtynyt viime vuosina tilastollisesti varsin hyvin: Kolmena viime vuonna pelit ovat päättyneet vierasvoittoon. Nyt tosin tarvitaan uutta ratkaisuvoimaa, sillä kahdessa edellisessä vierasvoitossa (3–1 vuonna 2023 ja 1–0 vuonna 2022) kaikista maaleista vastasi Bojan Radulovic. Toisaalta: maaleista kaksi pohjusti laidaltaan Kevin Kouassivi-Benissan.

PS. Kaikki Inter–HJK-peliin lipun ostaneet tukevat lipun hinnan verran Ukrainaa, ja ottelussakin on mahdollista tehdä tukilahjoituksia. Lisätietoa täällä

Joona Toivio