Otteluennakko: RoPS – HJK

Kauden ensimmäinen vieraspeli on edessä torstaina, kun HJK kohtaa viime kauden hopeajoukkueen RoPS:n Rovaniemen Keskuskentällä. Voittoisan VPS-pelin jälkeen Klubi on saanut hyvää lepoa ja viisi päivää täysipainoista harjoittelua. Päävalmentaja Mika Lehkosuo lähtee joukkueen kanssa hyvillä mielin pohjoiseen.

– Kaksi voitollista kotiottelua takana antaa hyvän mielenrauhan pelata omilla vahvuuksilla myös ensimmäisessä vieraspelissä. Kauden molemmissa kotipeleissä olemme olleet erittäin vaarallisia hyökkäyssuuntaan ja tehneet viisi maalia. Sitä toki haluamme jatkaa nyt myös vieraissa, kertoo Lehkosuo.

Takki auki napapiirille ei missään nimessä lähdetä. Vastassa on tunnetusti vahva kotijoukkue.

– RoPS:n vahvuudet eivät ole viime kaudesta paljoakaan muuttuneet. Erikoistilanteissa he ovat hyviä ja tähän olemme harjoittelussa paneutuneet. Hyökkäykset puolestaan elävät pitkälti Aleksandr Kokon kautta. Ainakin näitä kahta asiaa meidän tulee kontrolloida, niin olemme vahvoilla, pohtii Lehkosuo peliä edeltävien harjoitusten päätteeksi.

Rovaniemelle matkustaa iskukykyinen ryhmä. Jokunen pieni muutos joukkueessa tullaan kuitenkin näkemään. HJK:n seuraavista viidestä pelistä neljä pelataan vieraissa. Rovaniemeltä paluun jälkeen saadaan maanantaiksi 18.4. Helsinkiin huippupeli, kun viime kauden Suomen mestari SJK uskaltautuu Sonera Stadiumille. Torstaina 21.4. HJK pelaa Kajaanissa Suomen Cupin pelin AC Kajaania vastaan, sunnuntaina 24.4. Ahvenanmaalla vastaan tulee IFK Mariehamn ja 29.4. Oulussa PS Kemi.

Katso suora lähetys ottelusta IS Extrassa »