Emma Rantamaa ja Tasja Salin vahvistavat HJK:n viestintää 

Klubin kumppani Bolt.Works toteutti henkilöarvioinnit – potkua valintoihin ja perehdytykseen!

Tasja Salin (vasemmalla) ja Emma Rantamaa (oikealla).

HJK:n toimisto on kiinnittänyt maaliskuussa kaksi uutta vahvistusta. Tasja Salin on aloittanut HJK ry:n viestintäasiantuntijana ja Emma Rantamaa HJK:n Kansallisen Liigan joukkueesta vastaavan EMT Oy:n viestintäpäällikkönä.  

Rantamaalla on aiempaa työkokemusta kahdesta suomalaisesta jalkapalloseurasta. Sosiaalisen median managerina Ilveksessä hän vastasi Veikkausliigajoukkueen sosiaalisen median kanavien hallinnoinnista sekä sisällöntuotosta.  

HIFK:n Veikkausliigaseurassa hän on toiminut useassa roolissa, mm. kaupallisena koordinaattorina, myyntikoordinaattorina sekä tapahtumapäällikkönä. Lisäksi urheilutoimen assistenttina Rantamaa vastasi pelaaja-asioiden hallinnasta sekä sopimusten laatimisesta. 

Salinin työkokemuksesta voit lukea lisää tästä jutusta: Tasja Salin on HJK ry:n uusi viestintäasiantuntija.

HJK:n yhteistyökumppani Bolt.Works toteutti molemmille osaajille henkilöarvioinnin paketit, jotka sisälsivät persoonallisuus- ja kykytestausta sekä psykologikonsultin sparrauksen tuloksista.  

– Henkilöarviointien hyödyiksi osana rekrytointiprosessia nähdään ensisijaisesti parhaiden ja tasavahvojen hakijoiden tarkempi seulominen työpersoonan ja -tyylin sopivuudesta haettuun tehtävään. Jalkapallossa nähdään usein yksilövalmennukselle oma paikkansa, kun halutaan yltää huippusuorituksiin. Tällä ajatuksella lähdimme HJK:n kanssa toteuttamaan arvioinnit jo valituille toimiston vahvistuksille. Näin halusimme osoittaa, että testeistä ja niistä saatavista tuloksista on kullanarvoinen apu, kun esihenkilöt miettivät, miten ja millä tyylillä juuri tämän yksilön perehdytyksessä ja johtamisessa tullaan onnistumaan, kertoo Bolt.Worksin palvelusektorin toimialajohtaja Johannes Setänen

Rantamaalle ja Salinille arvioinnin toteutti psykologikonsultti Kia Hietakangas. 

Mahtavaa, että HJK hyödynsi henkilöarviointiamme osana uusien toimihenkilöiden rekrytointia. Arvioinnin myötä Emma ja Tasja pysähtyivät tarkastelemaan työpersoonallisuuttaan pohtien samalla niin omia vahvuuksiaan kuin kehityskohteitaan tulevassa roolissaan. Antoisan keskustelun lisäksi arviointi tuotti esihenkilöille arvokasta tietoa siitä, kuinka johtamisella voidaan tukea uudessa roolissa menestymistä.  

Bolt.Worksin toiminta on laajentunut valtakunnalliseksi Hangosta Ivaloon ja kattaa useamman eri toimialan henkilöstövuokrausta ja rekrytointia. Tämän työelämän teknisesti taitavan pelintekijäyrityksen syöttövalikoimasta löytyvät myös henkilöarvioinnit ja kansainväliset rekrytoinnit. Suorahaun eli headhuntingin palvelut toteuttaa oma EXE Headhunting yksikkö. Lisäksi tähtilogo on tullut tutuksi monille usean vuoden ajan HJK:n pääyhteistyökumppanuuden ja kotikentän eli Bolt Arenan nimikumppanuuden kautta.  

– Haluamme toivottaa menestystä pian alkavaan kauteen, niin kentälle kuin toimiston puolelle, Johannes Setänen ja Kia Hietakangas toivottavat. 

*** 

Bolt.Works on vuonna 2016 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jolta löytyy teknologinen huippuosaaminen ja halu rakentaa uudenlaista työelämää. Meiltä löydät teollisuuden, logistiikan, hotelli- ja ravintola-alan, rakentamisen, kaupan alan, kiinteistöhuollon sekä toimistopuolen työt ja tekijät nopeasti ja helposti. Meillä on hyvä meininki ja alan paras sovellus, joka palvelee 24/7. www.bolt.works