Lauantaina HJK-KuPS Talissa

HJK kohtaa lauantaina Talin jalkapallohallissa Kuopion Palloseuran.

Emmaliina Tulkki valmistautumassa viikonlopun peliin. (kuva: Mira Lönnqvist)

Klubi pelaa lauantaina talven viidennen pelinsä. Aikaisemmissa peleissä vastassa ovat olleet PKKU (4-0), HPS (0-2), KuPS (2-1) ja Ilves (7-2).

Nyt vastaan asettuu toistamiseen viime kauden Suomen mestari KuPS. Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Kuopiossa, jolloin HJK voitti pelin maalein 2-1.

– Kiva päästä mittaamaan tasoa jälleen KuPS:aa vastaan. Edellisessä pelissä olimme hyvällä energialla liikkeellä ja otimme pelin hallinnan ja virtauksen omaan kontrolliimme, päävalmentaja Arttu Heinonen muistelee kahden viikon takaista peliä.

Viime viikonlopun Ilves-pelissä HJK teki peräti seitsemän maalia. Talven peleihin Heinonen on ollutkin varsin tyytyväinen.

– Kaikissa peleissä on ollut paljon hyviä juttuja ja myös selkeitä kehittämisen kohteita. Iso kokonaisuus on kuitenkin ollut hyvä.

– Tähän KuPS-peliin lähdemme lisäämään kierroksia ja varsinkin molemmissa boksissa haluamme olla vahvoja, niin viimeistelyn kuin maalin estämisen osalta. Joukkueessa hyvä vireystila ja olemme saaneet harjoitella yhdessä jälleen toimintaa kentällä ja sekä kentän ulkopuolella, päävalmentaja pohtii.

KuPS-pelin jälkeen Klubi siirtyy lyhyelle talvilomalle joukkueharjoituksista.

– Tämä on taas hyvä mittari meille ennen kuin lähdemme lomalle ja osa pelaajista lähtee maajoukkuetehtäviin. Tervetuloa kannustamaan meitä tähän varmasti laadukkaaseen matsiin, Heinonen päättää.

HJK ja KuPS kohtaavat lauantaina Talin hallissa kello 19.00. Otteluun on vapaa pääsy.