Lauantaina Talissa HJK-HPS

HJK jatkaa treenipelejään lauantaina, kun vastaan asettuu HPS.

Klubi voitti viime viikonloppuna talven ensimmäisessä treenipelissään PKKU:n maalein 4-0. Nyt vastus lähtökohtaisesti kovenee, kun vastaan asettuu HPS.

HPS on uusiutunut täksi kaudeksi. Päävalmentajana toimii nykyään Antti Ruonala ja pelaajistoaan Hopsi on vahvistanut mm. Klubissa aikaisemmin pelanneilla Ria Karjalaisella, Tea Heinisellä, Sonja Hillbergillä ja Peppi Kontturilla.

Klubi saa lauantain peliin mukaan U19- ja U17-maajoukkueiden mukana olleet pelaajat, joten kokoonpano on selvästi laajempi kuin viime PKKU-pelissä.

Pelistä ovat sivussa varmuudella Elisa Ikonen, Tuuli Enkkilä ja Jasmin Mansaray. Maajoukkueiden mukana olleiden osalta pelikunto varmistuu vielä lähempänä lauantai-iltaa.

– Kulunut viikko mennyt mallikkaasti. Saimme nyt perjantaina joukkueen kasaan, kun U19- ja U17-maajoukkueet palasivat leireiltään. Olemme pystyneet alkuviikon harjoittelemaan kovaa ja loppuviikon osalta enemmän kehitetty kollektiivin näkökulmasta pelaamista.

– HPS ottelusta odotettavissa varmasti kovan intensiteetin ottelu. HPS:lla on uudistunut valmennus sekä vahvistunut joukkue. Se on hyvä mittari meille tähän vaiheeseen vuotta, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo.

Ottelu alkaa Talin hallissa kello 19.00. Peliin on katsojilta vapaa pääsy.