Lauantaina TPS:n vieraaksi

HJK pelaa lauantaina Kansallisen Liigan runkosarjan viimeisen pelinsä TPS:n vieraana.

Daniela Tolonen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

TPS vs HJK
La 26.8. klo 15.00
Yläkenttä
Kansallinen Liiga


Kansallisessa Liigassa pelataan lauantaina runkosarjan päätöskierros. Klubi on varmistanut itselleen jo kolmannen sijan 34 pisteellään. Ykköspaikalla on KuPS (45) ja toisena Åland United (39). Klubin perässä tulevat Honka (30), PK-35 Vantaa (27) ja HPS (21). Kyseinen kuusikko jatkaa pelejään myös Mestaruussarjassa, jossa pelataan yksinkertainen sarja runkosarjan pisteiden jäädessä voimaan.

Alaloppusarjassa sarjapaikastaan pelaavat Ilves (17), TPS (15), PK-35 (11) ja ONS (3). Alaloppusarjassa pelataan kaksinkertainen sarja.

HJK katkaisi viime pelissään kolmen ottelun voitottoman putkensa, kun ONS kaatui maalein 2–1 Lotta Lindströmin ja Daniela Tolosen osumilla.

– Kolme pistettä ja paluu voittojen tielle oli meille tosi tärkeä asia. Pelissä oli paljon hyvää, ja ne asiat otetaan nyt mukaan TPS-peliin, päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo.

Keväällä HJK ja TPS kohtasivat Bolt Arenalla. Silloin turkulaisjoukkue voitti pelin maalein 3–0.

– Kyllä meillä kaikilla on hyvin muistissa varmasti tuo kevään peli. Meidän pitää olla valmiita, jokaisella kentän osa-alueella voittamaan omia kaksinkamppailuja koko pelin ajan, Heinonen korostaa.

– Meillä on nyt pitkästä aikaa takana normaali harjoitteluviikko, kun pelejä on ollut niin tiiviiseen tahtiin. Viikko on sujunut hyvin ja hommia on painettu, päävalmentaja lisää.

Pelaajatilanne Klubilla on varsin hyvä lauantain peliin. Sivussa on edelleen muutama pitkäaikaispotilas, mutta muuten joukkue on valmiina loppukauden mitalitaisteluun ja Suomen Cupin välieriin.

– Turun yläkenttä on aika hankala paikka pelata. Ihan varmasti on tulossa kova taistelu, sillä molemmat tarvitsevat pisteitä. TPS puolustaa varmasti tiiviisti ja on erittäin vahva erikoistilanteissa. Nämä meidän pitää pystyä huomiomaan erityisesti.

Kansallisen Liigan Mestaruussarja käynnistyy syyskuun toisena viikonloppuna. Otteluohjelma julkistetaan heti ensi viikon alussa.