Klubikulttuurin kevät

Klubikulttuuria! HJK juhlii, rakentaa ja kehittää jalkapallokulttuuria

Vuonna 2023 käynnistyy Klubikulttuurin uusi aika. Tervetuloa mukaan!

Jalkapallo on huippu-urheilua, lasten liikuttamista, suurta tunnetta, viihdettä ja kulttuuria. Klubilla on oma pitkä, kirjava ja rikas historiansa, ja haluamme luoda kasvun, yhdessä tekemisen ja viihtymisen mahdollisuuksia koko yhteisöllemme. 

Mukana ovat pelaajat junioreista pääsarjoihin ja aina Eurooppaan saakka – sekä valtava määrä jalkapallon ystäviä pitkän linjan klubilaisista tärkeisiin futistoimijoihin, perheisiin, kaveriporukoihin ja kumppaneihin. 

Vuonna 2023 aloitamme Klubikulttuurin uuden ajan arvojamme kunnioittaen. Kasvu, kunnianhimo ja klubilaisuus ovat yhä kaiken keskiössä. 

HJK pelaa Suomen parasta jalkapalloa, ja haluamme ottaa vakavasti ottelutapahtumiemme palveluiden sujuvuuden, turvallisuuden ja viihtyvyyden kehittämisen yleisöämme kuunnellen. Pyrimme yksi vaikuttava teko kerrallaan lunastamaan meihin kohdistuvia odotuksia. 

Intohimosta, rohkeudesta ja ilosta syntyy vahvaa ja koskettavaa paikallista jalkapallokulttuuria. Toivotamme kaikki uudet ja vanhat ystävämme tervetulleeksi nauttimaan kotimaisesta huippujalkapallosta ja Klubikulttuurista.

ON VAIN YKSI KLUBI.

Liput HJK:n kotimatseihin

Bolt Arena - katsomokartta
Bolt Arenan katsomokartta

Hinnasto

Katso kaikkien sarjojen ottelulippujen hinnasto tästä »