Play Like A Girl

Play Like A Girl

Tahdomme, että kaikki se mikä urheilumaailmassa ja unelmien tavoittelussa on mahdollista pojilla, on mahdollista myös jokaiselle tytölle ja nuorelle naiselle. Haluamme, että Suomi on rohkea edelläkävijä tyttöjen tasa-arvossa. Tavoitteemme on, että kaikilla lapsilla on tasavertainen ja esteetön mahdollisuus harrastaa, kasvaa sekä kehittyä.

Play Like A Girl on HJK:n ja UNICEFin 3-vuotinen yhteishanke, joka edistää tyttöjen tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia sekä poistaa esteitä harrastamisen tieltä. Play Like A Girl nostaa tyttöjen liikunnan ja naisten huippujalkapallon näkyvästi esiin toiminnan kehittämisen ja aktiivisen viestinnän keinoin.

Pelillä, leikillä ja yhteisöllisyydellä on merkittävä rooli lasten ja nuorten kehityksessä. Yhdessä pelaaminen opettaa lapsille niin uskoa itseen kuin luottamusta muihin ympärillä. Parhaillaan liikunta ja harrastaminen kehittää oleellisia tunnetaitoja ja kannustaa tähtäämään kohti omia unelmia.

Yhteishankkeen nimi, Play Like A Girl, merkitsee ennen muuta itsevarmaa asennetta, rohkeaa kokeilunhalua ja voimakasta luottamusta niin itseen kuin omaan laumaan. Tämä on sanoma, jonka haluamme iskostaa jokaiseen suomalaiseen kotiin ja tyttöön.


Yhteistyössä mukana

Urheiluopistosäätio