mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

02.09.2014

Anthony Annan sopimukseen HJK:n kanssa

 
Anthony Annan on solminut loppuvuoden mittaisen sopimuksen HJK:n kanssa. Annan, 28, on pallovarma ja väsymättömästä raatamisestaan tunnettu keskikentän keskustan pelaaja. Pitkään Ghanan maajoukkueen vakiomiehiin kuulunut Annan pelasi viime kaudella saksalaisen suurseura Schalke 04:n paidassa.

 

Nimi:   Anthony Annan
Pelipaikka:   keskikenttäpelaaja
Pituus:    175 cm
Syntymäaika:    21.07.1986
Aiemmat seurat: Sekondi Hasaacas, Hearts of Oak SC, IK Start, Stabæk (laina), Rosenborg BK, FC Schalke 04, Vitesse (laina), CA Osasuna (laina)
Saavutukset: Norjan mestaruus (2008, 2009, 2010), Saksan Cup (2010-11), Afrikan mestaruuskilpailuiden pronssi (2008) ja hopea (2010)
A-maaottelut ja -maalit: 64 / 2

Annan siirtyi Ghanan suurseura Hearts of Oakiin 19-vuotiaana ja nostettiin nopeasti yhdeksi kotimaansa suurlupauksista loistavien otteiden seurauksena. Norjalainen Start hankki Annanin riveihinsä, mutta vahvan alun jälkeen loukkaantumiset pilasivat kauden ja Startin tippuessa pääsarjasta ghanalainen haki itselleen uutta seuraa. Lainapesti Stabækissa oli menestys ja Rosenborg kiinnostui nuorukaisen otteista.

Kolmen norjalaisessa suurseurassa vietetyn kauden jälkeen Annan teki harppauksen Saksaan. Schalke 04:ssa ghanalainen joutui taisteluun peliajasta ja päätti hakea vauhtia lainapesteillä. Kauden mittaiset lainat hollantilaiseen Vitesseen ja espanjalaiseen Osasunaan toivat peliminuutteja, mutta loukkaantumisesta kärsinyt Annan ei onnistunut raivaamaan tietään enää Schalken kokoonpanoon.

Ghanan maajoukkueessa Annan on kokenut kasvo. Hänellä oli tärkeä rooli hopeaa Afrikan mestaruuskilpailuista vuonna 2010 voittaneessa ryhmässä ja samana vuonna dramaattisesti MM-kisojen puolivälieristä pudonneessa joukkueessa. 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».